< Till bloggens startsida

You da one

Tja, har precis käkat lite middag, gjorde nudlar, haha oooh, lär ju leva på det när jag flyttar till min egna lägenhet. Pratade med soctant idag hon hade pratat med sin chef och allt så nu är det klart! Weeey. Idag har jag inte gjort ett piss verkligen, tänkte duscha och sånt nu typ, är förövrigt så taggad på nyår!!!!!! Tänkte köra nyktert men ångrade mig, lite ska jag allt dricka, är ju ändå bara nyår en gång på år, vill iallafall inte vara bakis när vi åker till Björnriket dagen efter, blir lite jobbigt då att sitta i bilen helt bakis och grejer, men jag kommer ändå ha kul! 

Hahaha erika laddade upp bilden på fb, hahaha asså varje gång jag träffar henne så tar jag minst tio kort på mig själv, hhaaha


Bilder från igår


Här var faktiskt i början av kvällen och jag var nykter


Marcus kom dit också hejhej marcus


här var jag glad när jag åt en chilinöt



Sen åkte vi bil med Tom, haha antar att vi hade lite fest i bilen det ser lite så ut på mig jag ba daaansa


Home again

Tjena, kom nyss hem, as skönt! Har inte vart hemma sen i måndags tror jag, eller jo bara en kortis häromdagen typ 2 timmar. Ska bli skönt att sova i sin egna säng! Jaa, igår var det fest, som vanligt, haha herregud, nu är Erika, Becka och Jonna's mobiler fyllda med videosar på mig, speciellt Jonnas haha. Nej men det var kul, det var typ dom vanliga bara. Jaa, och idag har jag inte gjort så mycket, chilla lite hemma hos evelina käkade pizza och så, sen drog jag till Becka så kom Jonna, sen drog vi och käkade pizza igen. Haha. Jamen det är kul. Nu ska jag upp och käka något herrrrååå.
Internet har damp, oj ovanligt, så jag laddar upp maaassa bilder från igår snart


Eric Saade



Haha ärligt, snygg bild. Sitter hos Erika nu, smsar lite och sånt där gosigt. Hon och Evelina drog nyss till centrum, jag ska duscha och lite sånt där nu. Tagga upp för kvällen, det blir ju party!! Känns som det var jätte längesen nu, var ju i Dalarna helgen innan jul liksom. Inget festande där, men ja nu ska jag duscha så jag är klar när dom kommer tillbaka. Hejhej.


Bilder från igår



Miss me - Mohombi



Tjena hej, kom hem runt kvart i tre från Haninge, fick med mig en ring och snygg magtröja från H&M.
Kul. Ska börja fixa mig lite nu, ringa Albin och så, sen drar jag till Nynäs igen.
Puss

Italobrothers <3333

Nu ska jag börja fixa mig, var lite svårt att få upp mig, tog nästan en timme, haha som vanligt liksom. Vi ska dra vid halv elva så ska skynda mig lite. Ciao bloggeeeeen.


Oj fett sociala dom var igår man ba weey!!!

Hotter then fire - Eric Sade

Tjena, kom nyss hem till Erika typ. Var hos Evelina med henne, becka, erika och emmelie, vi ba mös och jag och becka sjöng maaassor. Hade ganska kul, vart lite tråkigt mot slutet när alla vart lite trötta, alla förutom jag, jag ba weeey. Vi ska väl sova om ett tag, vi ska till haninge imorgon rätt tidigt med hennes pappa och hans flickvän. Så vi hörs väl någongång imorgon. Puss.


Vila i frid Andreas "Paddan" Bjugård




Jag trodde du skulle klara det, du kämpade så mycket dom senaste dagarna. Jag kommer sakna dig Andreas.
Vila i frid ♥

mmmmm

Tja. Snart är julafton snart slut, skönt. Tycker inte om Julafton alls längre. Men den här var iallafall mycket bättre än förra året. Fast det är inte så svårt att slå den. Nu ska jag spela på fb sen sova så den här dagen tar slut någon gång. Imorgon ska jag träffa Becka och Jonna, tror jag, sen kanske det är lokalfest på kvällen, inte helt hundra på hur det var, men det blir bra hur det än blir. Tjarå.


Inte god jul


Mohombi - In your head

Har inget vettigt att skriva så laddar upp bilder från dom senaste dagarna tänkte jag. Hejdå.

Bilder från i onsdagssss

Haha ärligt jonna fastnade med armbandet i byxorna, hur lyckas man hahaha!

och så från igår då

 




trött lite

Kom hem halv sju ungefär, vi drog till toppis, skönt folk och så vidare, några var väldiiigt fulla, jag var dock nykter. Tog 5 tåget hem, nu ska jag kolla på ett avsnitt av o.c innan jag sover. Tjadååå.


Oj "stor" flicka

Toppis

Cha hallå, sitter i Perikas säng, nanan perika. Hon duschar just nu, ska göra det sen också. Ikväll ska vi antagligen till lägenheten som det verkar som just nu, får se hur det blir. Orkar inte skriva, vi var i haninge idag, fick en julklapp av Erika. Det najs. WERIEW. Hon fick julklappar av mig också. Jag är snäll. Men tjarå.


LITEN johanna, från säkert 2006 eller något hehe

Troett

Heeeeej, drog ju och käkade pizza förut sen drog vi till julshowen på kulturskolan, den var as bra! Härligt. Sen drog vi hem till Becka softa där, jag Becka Erika och Jonna! Sen runt elva halv tolv drog vi till toppis och sååånt. Nu ska jag sova. Är hemma hos en hemlig kamrat. Hehe.


Här går det bra för Jonna som fastnade med armbandet i byxan. BRA JOBBAT! hhahaha


göött

Kulturskolan

Tja people sitter i Erikas säng och softar lite vi ska snart till nynäspizzan och käka sen ska vi till kulturskolan och se esteternas julshow med Becka och Jonna ska typ dra till bussen nu tjarååå


Önskelista 2011








En kamera, eftersom det är jobbigt att släpa runt på systemkameran hela tiden, och den där kameran är ju typ helt bäst för mig eftersom man ser sig själv när man fotar?! Bäääst.
Sen vita converse, standard liksom. 
Och sen lagomstora högtalare till datorn.
Och så typ presentkort på hm, gina, kicks och sånt. 

gosigt.

Saknar att röka på, bara en liten gås

Gaaah Ingrid satte deadline på min önskelista, "imorgon ska den ligga på köksbordet annars blir det inget" 
haha det står still i mitt huvud, man ba weeeey. Nu ska jag kolla runt på internet och se och om jag hittar något jag önskar mig!!!! PANIK

Fredrik Snortare & Cecila Synd

Tjatja, kom nyss hem typ. Ska spela lite bws, hehehe. Lite beroende. Sen ska jag sova ska sova tidigt idag tänkte jag, ska möta Erika i Haninge vid 12 imorgon jag som brukar gå upp typ halv ett, hahaha blir en utmaning det där. Nej men vi hörs kamrater.

Jag och min fina bögvän förut idag.
I hate you ♥

Ibland undrar man vad som gick fel







Så jävla fula bilder på oss så man undrar lite vart man ska ta vägen, softar fortfarande hemma oss Erika, ska kanske iväg och träffa morbror sen får se hur det blir. Nu ska jag spela spel på fb. tjarå.


godismorgnis

Vaknade nyss, vaknade av att jag mådde skit illa, kanske håller på att bli förkyld antar jag. Nu ska jag vänta på att Erika ska komma hem, hon är på sjukhuset, skulle följa med men hon lyckades inte väcka mig, haha otippat. Ska gå dricka massvis med vatten nu. Tja.


Fyfan



Tänker på dig Andreas ♥♥♥

Internationell love


Nu drar jag till bussen mot haninge, ska möta Erika sen måste vi till Tyresö, jag ska hämta ut ett "paket" haha. 
Snöar gör det också, fml. Hatar vinterjackor man ser så tjock ut....... buhu

Skyscraper

Hemma nu från dalarna iallafall. Det sög där uppe. Rätt mycket snö och sånt. Är inte på humör att skriva något alls. Världens sämsta dag, och jag hoppas verkligen att jag bara drömmer, en riktig jävla mardröm.
Ska sova hos Erika imorgon iallafall, behöver sällskap. Sen på tisdag blir det middag med morbror. Får se om jag skriver något imorgon.

Untz untz untz

S
Skönt med lite ny musik iallafall, fast hatar när man ska ladda ner massa musik så kommer man inte ens på hälften av dom man brukar lyssna på. Men dom här får duga. Wooopie.

Hahaha???

Alltså ja, Dan hade ju fixat trådlöst men mottagningen eller vad man ska säga sög i mitt rum sen igår kom han på att han glömt sätta på antennen typ eller vad det heter så idag jag ba åh soft sätter mig i vardagsrummet framför tven och ba glider runt på fb men då vill fortfarande inte internet funka, sen gick jag ner i mitt rum och tyckte att då kunde jag lika gärna sova men då funkar internet prima, åh blir alldeles glad. Så ska fixa lite musik till mobilen sen försöka sova, klockan är ju bara tolv just nu så det är ju härligt, hehe. Hejdå. 


Softade lite i badrummet på the first pic, sen hittade jag svergies snyggaste tröja på hm, jag ba kände för att gå ut med den, därför hade jag jackan på mig. Haha. Chaaarå bitchezzz

Idiotdator

Tja igen, min dator har flippat helt ingenting funkar typ, så jag får låna dans nu ett tag, schyyst av han! Men hade möte idag iallafall, det gick bra! Efter det drog jag till Tyresö och hämtade min post pratade lite med Ewa och Julia, saknat Julia i mängder så det var skönt att prata och skratta med henne! Sen fick jag skjuts till Älvsjö av Ewa sen hämtade Dan och Ingrid upp mig i Huddinge så drog vi till Haninge och handlade lite, kom hem runt åtta. Sen har jag packat och käkat lite. Vi drar ju till Dalarna imorgon tills på söndag. Åh ja kul att spendera hela helgen i Dalarna med massa snö och björnar typ? Jaja. Har inte heller några vantar eller vinterskor har bara conversen dom andra står hos Becka och Erika och har inte haft tid att hämta dom, åååååh varmt och skönt det kommer vara. Alltså åh jag är lite tpl just nu haha, men jaaaa, har haft en as bra dag så nu ska jag göra den ännu bättre genom att gå kolla på några avsnitt av true blood, fast william ligger och sover där inne men jag ska väcka han, hehehe den lilla skitungen. Aja om inte internet börjar funka vilket jag hoppas så jag kan ladda ner lite ny musik till mobilen till den 7 (trodde det tog 3 timmar men nej 7 sa Dan idag) timmars långa bilturen, annars hörs vi på söndag/måndag. Wooopwooop. Om jag inte tar livet av mig, kommer typ dränka mig i en snöhög.

puss

ni får ingen bild eftersom det inte är min dator

Internet suger kuk

Internet suuuuuuuuuuuuger hatar det, har fuckat hela dagen typ. KOm nyss hem ska käka lite sen skriver jag lite mer. Tjadå äckel dator

I like how it feels

Tja kamrater, ska snart dra till mötet, egentligen skulle jag åkt för ett tag sen men det vart strul med Liisas tåg så jag kan åka lite senare, då hinner jag käka lite frukost och sånt också. Är rätt stolt över att jag vaknade i tid osv. Wie. Nej men ska fixa lite osv vi hörs då, cha chaaa.


Har min mysiga rosa tröja på mig idag, gosigt
puss

Så himla jag

 



Haha tidsfördriv, men rätt kul att sitta och kolla på såna där faktiskt! Nu ska jag gå ta en bulle - Haha äter bullar och kakor hela tiden känns det som - sen ska jag faktiskt försöka sova. Hoppas det funkar.
Puss

Daniel Adams Ray

Hallå hallå, sitter i sängen och leker runt lite på facebook osv, lyssnar lite på DAY:an!!! Man kan ju aldrig tröttna på gubben i lådan alltså. Idag har jag, vaknat, ätit lussebulle, sovit, gjort toast (hahaha sen när jag skulle äta den ena så var det en mandel på baksidan av mackan, hel stört haha, vart kom den ifrån liksom?) sov lite mer, kolla på lite film, ätit pepparkakor. Har typ ätit pepparkakor i en timme nu. Hittade massvis med pepparkakor i massa burkar så det var ju härligt. Sitter och laddar ner första säsongen av O.C också, man kan ju aldrig tröttna på den serien, nu är det bara 12 timmar kvar, haha "wey" jamen det var ju min dag. Ska sova tidigt ikväll också tänkte jag så jag inte försover mig och missar mötet imorgon, då kommer jag döda mig själv. Helt ärligt, verkar ju inte vara så lätt att boka möte med Bryggan, alltså så heter stödboendet, så jag måste vara pigg och så. Alltså nu bara snackar jag på om allt och inget. Mandarin och citron liksom.
Ska gå upp och kolla på ett avsnitt och True blood nu, om jag vågar haha. Lite läskigt faktiskt och nu har Dan och Ingrid gått och lagt sig så då är det mer läskigt. Haha jag är en mes.
Slänger in lite blandade bilder här åt er. Kuligt.
Någon gång i höstas, jag skåne och marcusss.
Kolla, en liten mandel där liksom. Friskt..

Åh hey sexi ;) kan jag få ditt nr? :$$$

lite kkkuligt sådär

Vaknade nyss, nu har jag väldigt tråkigt, har ätit en lussebulle och druckit saft, nu ska jag snart gå göra toast. Cha på er.

OM MIG-
Hur lång är du? - 165 typpppp
Hur mycket väger du? - 46,6 (!!!!!!!)
Har du några piercingar/tatueringar? - piercings i öronen och i tungan, gaddning på ryggen
Vad vill du bli när du blir äldre? - jag har ingen som helst aning. bartender kanske?
Är du singel? - ja föfan!
Har du syskon? - min finfina syster sara
Var bor du? - nynäshamn, blä
Är du nöjd med dig själv? - nä egentligen inte
Din favoritmaträtt? - kyckliiiiing!
Vilken maträtt kan du verkligen intte äta? - surströmming. EUUUUUUW
Din naturliga hårfärg? - blondie
Har du bra betyg i skolan? - Asså bra och bra. dom duger väl
- SENASTE -
Som ringde dig? - sara
Som smsa dig? - nadinis
Som du smsa? - nadinis
Som du kramade? - emmelie
Som du kysste? - he he he, chacha långis
Som du slog? - johan tror jag haha..
Som du bråka med? - bråka och bråka. jag gör inte sånt längre
Som massera dig? - pepps
Missade samtalet? - sara
- KÄRLEK & SEX -
Har du pojkvän? - nej
Hur många gånger har du varit kär? - asså kär, kär - en gång
Har du blivit dumpad? - ja
Har du dumpat någon? - jaaaa
Är du romantisk? - ja föfan!
Kärlek vs sex? - jag vill inte ta det då helas min familj läser min bloggis, hehehehhe
Har du haft ett kk-förhållande med någon? - nej, inte jag inte
Vad faller du för hos killar? - åååååh ögonen - dom säger allt
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? - yepp. kolla på mormor och morfar!
Hade du berättat för dina föräldrar om du hade blivit gravid? - ja, hade inte kunnat ta det själv
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? - asså. när man är gift?..
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? - beror lite på liskom
- ANVÄNDER DU... -
Deodorant? - nej, jag luktar illa
Parfym? - nej, tycker om min personliga doft
Kjolar? - nej. tror inte ens jag ägen någon
Klänningar? - asså, på typ nyår?
Hoodtröjor? - ja herregud
Hårmousse? - nej
Hårspray? - ytterst sällan
Klackskor? - plötsligt händer det!
Body spray? - näääää
Rouge? - nä
Foundation? - nä
Ringar? - köpte min första i helgen, så snart kanske?!?!
Mössa? - aa, när man har en bad hair day
Hårband? - nej
Nagellack? - aaaaa oftast
- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du snattat någon gång? - aaa men det var ett tag sen
Har du druckit alkohol? - aa
Röker du? - neje
Snusar du? - nej
Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? - inte vad jag kommer ihåg
Har du tagit droger? - nej
Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? - ja det har väl hänt
Ljuger du ofta för dina vänner? - nej
Har du varit otrogen? - nej
Umgås du i kretsar där folket brukar "röka på"? - nä, dom gör inte sånt längre
Har du hotat någon? - kanske
Har du mobbat någon? - bara johäna
- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? - ja det tror jag va
Är du glad just nu? - nä
Har du en hund? - ja
Har du en katt? - jag har faktiskt 2
Har du varit utomlands nångång? - aaa
Har du svarat ärligt på alla frågor? - men ja? hallååååå
Är du blyg? - nä typ inte. tror jag iallafall heheheh
Ska du ta körkort? - ja föfan
Ska du tatuera dig/pierca dig? - aaaaa
Vill du har barn? - vet inte
Hade du kunnat adoptera? - yepp
Hade du kunnat adoptera bort? - vet inte
Har du en egen dator? - aaa, eller den är på lagning nu men
Går du i högstadiet? - nej
Går du på gymnasie? - jaaa
Är dina föräldrar skilda? - yepp
Mår du bra just nu? - nja
OM MIG-
Hur lång är du? - En och sjuttio någonting
Hur mycket väger du? - 55 kg
Har du några piercingar/tatueringar? - Nej
Vad vill du bli när du blir äldre? - Ingen blekaste aning
Är du singel? - Jajamen!
Har du syskon? - Aa
Var bor du? - Huddinge
Är du nöjd med dig själv? - sådär
Din favoritmaträtt? - pizza såklart
Vilken maträtt kan du verkligen intte äta? - Kräftor
Din naturliga hårfärg? - Blond
Har du bra betyg i skolan? - Går inte i skolan
- SENASTE -
Som ringde dig? - Soctant
Som smsa dig? - Erika
Som du smsa? - Erika
Som du kramade? - Oj, Marcus tror jag
Som du kysste? - Johan
Som du slog? - Haha ingen aning
Som du bråka med? - Mamma eller Jennie
Som massera dig? - Tycker inte om massage
Missade samtalet? - Oscar
- KÄRLEK & SEX -
Har du pojkvän? - Nej
Hur många gånger har du varit kär? - Noll
Har du blivit dumpad? - Ja
Har du dumpat någon? - Ja
Är du romantisk? - Nej haha
Har du haft ett kk-förhållande med någon? -  Kan man väl säga
Vad faller du för hos killar? - Mest personligheten, den ska liksom vara alldeles gullig
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? - Haha nej
Hade du berättat för dina föräldrar om du hade blivit gravid? - Nej
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? - Jag vet inte, 15 kanske när man blir byxmyndig liksom
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? - Här har du en pizza
- ANVÄNDER DU... -
Deodorant? - Ja
Parfym? - Ja
Kjolar? - Haha neeej
Klänningar? - Nej
Hoodtröjor? - Ja när jag går runt hemma mest, fast jag brukar alltid ha en i väskan om det skulle bli kallt liksom
Hårmousse? - Nej
Hårspray? - Aa
Klackskor? - Nej
Body spray? - Aa
Rouge? - Nej
Foundation? - Ibland
Ringar? - Ja
Mössa? - Inte så mycket längre
Hårband? - Nej
Nagellack? - När jag orkar haha
- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du snattat någon gång? - Ja
Har du druckit alkohol? - Ja
Röker du? - Nej eller ibland typ
Snusar du? - Nej fy
Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? - Ja, fast asså den var redan sönder, jag bara krossade lite mer
Har du tagit droger? - Nej
Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? - Ja
Ljuger du ofta för dina vänner? - Nej!
Har du varit otrogen? - Ja
Umgås du i kretsar där folket brukar "röka på"? -  Halvt
Har du hotat någon? - Aa
Har du mobbat någon? - Ja
- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? - Nja
Är du glad just nu? - Aa
Har du en hund? - Nej
Har du en katt? - Nej
Har du varit utomlands nångång? - Ja
Har du svarat ärligt på alla frågor? - Haha ja?
Är du blyg? - Nej haha
Ska du ta körkort? - Planerar väl det
Ska du tatuera dig/pierca dig? - Tror det, vet inte
Vill du har barn? - Nej
Hade du kunnat adoptera? - Ja om jag ska ha en unge lär jag inte föda själv, fyfan
Hade du kunnat adoptera bort? - Kan inte svara på det, det är jobbigare än man tror skulle jag tänka mig
Har du en egen dator? - Ja
Går du i högstadiet? - Nej
Går du på gymnasie? - Nej
Är dina föräldrar skilda? - Aldrig vart gifta
Mår du bra just nu? - Gör jag väl


Här har jag mössa

Do it like I do







25 to life

"Command it, and imma be the boss of you now goddamnit
And what I mean is that I will no longer let you control me
So you better hear me out this much you owe me"
Command it, and imma be the boss of you now goddamnit
And what I mean is that I will no longer let you control me
So you better hear me out this much you owe me

Eminem ft Lil Wayne - No love, bästa.

Sitter och lyssnar lite på Eminem, bästa artisten och har alltid vart. Har lyssnat troget nu på No love i över ett år. Kärleeek, hela hans album Recovery är kärlek. Ska upp och hämta två knäckemackor, föna håret och sen mysa framför Sex and the city 2. Längtar tills Onsdag så jag blir tokig alltså, hoppas jag tycker om stället och att det låter bra, då blir det ju flytt vid årskiftet sa Liisa (soctant) Åh, taggad!!!


Bild från några helger sen, softade lite med one piecen och julmust hemma hos beckiiis

Fake it until you make it

Vaknade för ett tag sen, typ runt kvart i två, haha ändå somnade jag rätt tidigt, men sov inte så bra i helgen så kanske därför. Men pratade nyss med "soctant" haha vet att hon kanske läser det här så hon uppskattade inte så mycket att jag kallade henne tant, hon är ju ung faktiskt haha. Men på Onsdag kl 14.00 har vi möte med ett stödboende på söder. Är så taggad! Sen på Torsdag drar vi till Dalarna och kommer hem på Söndag, är inte jätte taggad på det direkt eftersom jag inte åker skidor och så men ja, det blir väl kul ändå. Ska gå käka lite frukost nu, vi hörs sen puss.


True story broe


JAG DÖR HAHAHA

Sitter och pratar lite med Helena på fb, hahaha har fått reda på lite saker från några helger sen, alltså jag dör ju hahahaha. Har typ garvat non stop i tio minuer, var tvungen att smsa rebecka om det också, alltså sjukaste helgen det var!!! Jag liksom kör liksom hela deras familj!! Hahaha asså jag orkar inte!!!!!!  ahahhahaahhaah


haha cha chaaa!

Bra jobbat

Chaaaa, kom nyss hem typ. Igår skulle vi fira Alle ju! Alltså gårdagen var rätt spårad. Slutade med ett svullet ögonbryn, blodig fot, blodig tröja och uppskrapad armbåge för min del. Idag spenderade jag becka och oscar hela dagen i soffan, käkade pizza och spelade wordfeud mot varandra, haha.. Men ska gå käka några lussebullebullar och dricka mjölk och kolla på true blood. Puss.


En bild från igår på mig Helena och Erika, kul att Helena kom dit också, var ju längesen jag träffade henne!

Sleep all day and party all night

Tataaaa, ska börja fixa mig och så, sen drar jag till nynäs, ser framemot kvällen faktiskt, ska bli grymt, var längesen jag träffade Beckis också, träffade inte henne förra helgen så det känns ju härligt!! Nu ska jag gå tpla över mitt hår, som är skiiiiiit fult. Färgade det igår, dummaste jag gjort jag lovar.


jag ba cha chaaa mitt guld/oranga hår tiep
ÅÅÅÅG IFKBAnnd as fult. Jag dör.

Make it last forever

Tja på er! Kom hem för en halvtimme sen. Frös ihjäl när jag väntade på bussen i centrum förut så nu ska jag krypa ner i sängen och dricka julmust och kolla på film. Imorgon ska jag till Tyresö eventuellt och hämta lite post och sånt, bråkade rätt mycket förut med Ewa, en av anledningarna till att jag flyttade därifrån, men nu har vi löst det! Känns bra! Sen efter det drar jag mig mot nynäs då det blir födelsedagsfirande, eller jag vet inte riktigt alla säger olika men jag tar iallafall att Alle fyller år. Haha.. Sen får jag se om jag åker hem eller sover någonstans i Nynäs, det är lite trångt med sovplats över allt. Men jag har nog en tjingad, skööönt. Sen på Söndag ska jag hem till pappa, han ville att jag skulle sova där tills Måndag men får se hur jag gör. Nej ska krypa ner i sängen nu. Klockan är ju faktiskt tjugo i 3, jag ska upp runt 10 - fast lär ju lyckas, ställde klockan på halv 10 idag gick upp halv 1 ändå. Braaaa. Nej men godnatt, puss.


Skit mobbad bild från innan jag drog till skolan, men hade bråttom och hade bara tid att ta en så den här får duga. Haha.

Troublemaker - Taio Cruz

Chaaaa, vaknade för ungefär för en halvtimme sen, ska fixa mig lite och så nu sen dra till skolan, eller inte min skola, eller vet inte om jag är utskriven än.. men jaja.  Det är ju skit pissigt väder så man behöver inte fixa sig så mycket direkt. Sen när jag vart i skolan ett litet tag och hälsat på mina vänner (!!!!!) drar jag antingen till Erika eller hem igen. Får se hur det blir. Ska skynda mig lite så jag hinner med två bussen, puss.


Sanningar om mig

Jag kan inte börja spela spel på fb som Castleville osv där man tar hand om djur, då kan jag aldrig sluta för jag känner mig taskig om jag slutar mata djuren.
Jag tycker inte om barn. 
Ibland händer det faktiskt att jag är tyst.
Jag har svårt att prata om jobbiga saker med folk jag inte känner. Vilket alltid blir problem på socmöten då allt jag säger aa, mm, kanske, vet inte. Och låter dom gissa sig fram vad jag tycker osv.
Jag hatar att ta i stolpar osv på tåg och bussar, förstå alla bakterier och äckligt som finns på dom. Blä.
Jag ser inte fram emot julafton.
Jag vill verkligen åka ner i sån där ubåtgrej och kolla på Titanic.
Jag jämför alltid 3 timmar med Titanic, om någon säger typ "aa vi väntade i 3 timmar" då blir jag helt till mig och ba waaow det är hela titanic filmen!"
Jag har tagit sönder min riktiga datorladdare, nu håller min nya på att gå sönder, jag har tagit sönder laddaren till mobilen - förstår inte vad jag gör med sakerna. Plus att jag har tappat 5 knappar på datorn. Haha wtf.
Jag vill bara ha en iPhone för det är lättare att fota sig själv.
Folk som inte känner mig tycker tydligen att jag är bitchig av mig. Tycker jag är konstigt.
Jag tänker verkligen inte innan jag pratar.


Och ni ba "care eye"



&#("/#¤

Vart på skit dåligt humör bara helt plötsligt nyss. Ba mitt från ingenstans

Jag stör mig på vinterjackor, även om jag gillar min jacka alltså den är fin och så, men jag passar inte i vinterjackor ser så dumt ut för dom är så stora och armarna så biffiga och så ba åååååh jag hatar vinterjackor!!!!! HATAR VINTERN hatar snön, sålänge man är inne är det fint och puttinuttigt sen ute så ba spyr jag på den. Hatar att det är så jävla halt ute, ärligt det första jag gjorde när jag klev utanför dörren var att halka och göra illa svanskotan i trappen. BRA JOHANNA BRA. Jag hatar att dom tre jeansen jag använder är helt cp, på ena är knappen sönder, på dom andra är dragkedjan sönder och på dom svarta så tvättade jag helt cp så dom är inte svarta längre utan typ gråa. ALLTSÅ FML JUST NU PÅ RIKTIGT. ALLTING ÄR VINTERHELVETES FEL. Jag hatar att jag tappade mitt bankomatkort och att någon köpte grejer för det, hatar att nu när jag får mitt nya så kommer jag inte ha mina 97 kronor kvar på kortet och kommer då inte kunna käka pizza på söndag. Hatar att jag inte vet vilken färg jag ska färga håret till. Hatar att jag bara har typ 3/4 tröjor jag kan använda. Hatar att folk är så dumma i huvudet hatar laddaren till min telefon är sönder hatar att min platttång suger hatar att mitt busskort tar slut 10 Januari vilket är snart och jag kommer inte ha pengar att köpa nytt sen, hatar ännu en gång det här med vinterjackor hatar att jag kanske inte kan träffa Erika för att en viss person har fuckat upp allt så att nej och rebeckis ska till farsta då är dom roliga liksom pooooff borta hatar att alltså jag vet inte ens vad jag hatar, jag hatar ba allt. Hatar att jag måste ställa mig och platta håret nu aafdhdfhd. Jag hatar också att jag skriver värsta böckerna till inlägg nu förtiden LIKSOM WTF MÄNNISKOR WTF. Jag vill typ spy.
FML FML FML FML FML


Åh men ja vad fint mitt öga är, åh ja älskar ögat mmmmm <3333333333333

Sånt händer ju


Skulle laga väskan, råkade limma fast en kork. Jamen sånt händer ju alla.

True story broe


You can count on me

Nu ska jag faktiskt göra ett inlägg till mina fina vänner ni vet man har ju vänner, sen har man dom här speciella vännerna och även om jag inte alltid visar det och gärna börjar prata om mig själv osv om ni kommer och behöver stöd och hjälp så ska ni alla veta att jag egentligen vill finnas där för varenda en av er. Och jag gör mitt bästa. En liten utmärkelse till mina bästa kommer här.

Albin Skilberg den bästa Albin på hela jorden. Den bästa killen av alla jag känner. Jag tror inte ni förstår hur tacksam jag är för att jag har han i mitt liv och har haft i 6 år, även om vi bråkat massor under dom här åren så har jag alltid vetat att jag kan bara ringa upp han oavsett hur arg han kan vara på mig så finns han där och hjälper mig genom allt det svåra. Alla nätter jag hade det så extremt jobbigt så tvekade han inte en sekund på att gå till mig oavsett tid, väder och vad han gjorde. Han som bara sitter och håller om mig när jag mår dåligt, som hör på min röst att jag mår dåligt innan jag ens känner av det själv. Och jag kämpar hela tiden för att kunna ställa upp som han gör för mig, även om jag inte alls lyckas hela tiden så ska du veta att jag försöker. Jag är så jävla tacksam och stolt över att kalla dig en av mina närmsta vänner - kanske till och med bästavän, för det vet du har vart och kanske alltid kommer vara ♥

Erika Lundgren "Jerika Karlgren" Hur standard?! Mina fina älskade cp vän. Den som också alltid ställer upp, låter mig tillochmed bo hos sig när jag inte hade någonstans att ta vägen. Alltså jag vet inte vad jag ska skriva om dig för du vet redan allt. Du vet hur idiotisk, impulsiv, och rent jävla dum i huvudet jag kan vara, men det är framför allt du som får stå ut med alla mina dumheter, och du är inte den som stoppar när jag får en sån där impulsgrej, utan du låter mig göra det och lära mig att oj det där var dumt. Fast sen finns du där om allting gick snett. En riktigt schysst brutta och jag är så glad att du alltid förlåter mina snedsteg ♥

Amanda Linder, Lina Björn och Maria "bror" Lindström åh, mina fina tjejer. Jag kunde inte hamnat i en bättre klass. Eller klassen är väl helt ok men ni är ju så speciella, det var verkligen ni som fick mig att försöka gå till skolan, ni som var min motivation. Alla ni 3 har påverkat mig på era egna sätt. Och jag är lika glada för alla er tre att ni kom in i mitt liv. Och jag saknar er så himla mycket allihopa nu när vi inte ses varje dag ♥

Rebeckis Rolandsson dei har jag inte glömt hihi. Den korta tiden du faktiskt funnits i mitt liv, vad har vi inte hunnit göra? Blivit tagna av polisen, festat i någon husvagn med människor vi aldrig träffat, sjungt kareoke på playan, lekt hästar vid nixta. Haha, är så glad att jag träffade dig där hos Corby! Du är en riktig glädjespridare och så lätt att prata med, vi har kännt varandra kanske två månader om ens det men det känns som vi kännt varandra flera år. Nu tar vi alla planer vi har och ba kööööör helt! Spårade som fan!!! ♥

Sen har jag massa andra fina vänner som funnits och stöttat mig vänner som jag inte umgås med längre osv. Men dom här är dom som ligger mig närmast hjärtat och som jag alltid kommer minnas och vara tacksam för jag träffat.

When I held ya

Har precis ätit, nu ska jag duscha, hörs sen, puss.

Softar




Dan hade lämnat tusen spänn till mig så jag kunde få i mig lite lunch idag! Nej men ska till Kungenskurva nu och köpa jackan vi lagt undan, skönt att det går buss från mig direkt dit så jag slipper byta och grejer! Puss

Hair






Visste ni att jag har lockigt hår egentligen? Men jag hatar det, skulle hellre vilja ha platt hår, men så är det alltid, mina vänner som har platt vill hellre ha lockigt, samma sak att jag har jätte tjockt hår och vill ha tunt, alla mina vänner som har tunt vill ha tjockt, haha. Så är det väl alltid, det man inte har vill man ha?

Nu ska jag försöka sova, puss.
Gjorde förovrigt ett jäääätte fint gästinlägg hos Beckis förut hahaha, kolla hennes blogg häääär bara för hon är så söt och snäll liksom.

Sommar 2011

R om Mandarin:
Kan inte du berätta om din sommar? Asså sommar 2011' :)
R om Mandarin:
Kan inte du berätta om din sommar? Asså sommar 2011' :)

Haha whaaaat? Aa okej då kör jag.
I början av sommaren jobbade jag, eller tog igen en gammal prao så jag kunde få betyg i det ämnet, missade några dagar pga sjukdom där så dom hade stängt, skulle ta igen dom sen i slutet av sommaren, vilket aldrig hände..? Hm.
Sen gjorde jag allt det vanliga man gör på sommaren, haha. Firade midsommar med några kompisar till familjen (bodde i Tyresö i somras förrästän) Dagen efter, eller några dagar efter kommer inte riktigt ihåg, så åkte en del av familjen till Ottsjö, det var jag Ewa (fostermamman) och Sajad (fosterbrorsan) som åkte, eftersom Julia (fostersyrran) var hos sin mormor och morfar och sommarjobbade, och Nils (fosterpappan) var i Thailand och jobbade, och Nicole (andra fostersyrran) inte var hemma just då så vi åkte till våra kompisars stuga i Ottsjö med dom, var där en vecka tror jag, var inte alls taggad på det eftersom jag verkligen inte tål dottern i den familjen haha.. men det vart väl en ganska bra vecka faktiskt, hade väldigt kul tillsammans med familjen, jag, Ewa, Sajad, hunden och pappan i den andra familjen besteg "Ottsjötoppen" tror jag berget hette, fast nu när jag sökte på det så kom det inte upp något. Var helt ärlig något av det jobbigaste jag gjort, men det stod mellan det och hemma spa med bruden jag inte gillade i andra familjen så då valde jag bergsbestigning, jag som hatar allt sånt där, Ewa vart riktigt chockad när jag skulle med haha, så jag drog iväg med dom med iPoden i handen, det var varmt jobbigt och riktigt äckligt med all sunkmark. Tog 7 timmar, 4 timmar upp och tre timmar ner. Fast i slutet fick jag nog av allt och drog iväg från Ewa och dom och verkligen satsade allt upp mot den där jävla toppen så jag kunde få vila tillslut. Såg faktiskt renar påvägen upp rätt coolt. När dom andra väl var uppe låg jag där halvsovandes haha. Sprang nästan hela vägen ner var så trött på allt det där han pappan i andra familjen var verkligen tvungen att öka takten för att hänga med ändå gjorde han sånt där varje sommar. Var väldigt stolt när jag kom ner till bilen, att jag inte tagit livet av mig på vägen typ haha. Sen red vi även där, första gången för mig, dock ramlade jag av, hahaha. Ewa och Jossan fick iallafall sig ett gott skratt, hahahaha. Aa det var inte någon bra ridtur, speciellt inte när hästen helt plötsligt skulle hoppa och jag ba satt där och softa gärnet, tappade stigbyglarna och alltihop haha trodde jag skulle kissa på mig för jag var säker på att jag skulle flyga av alltså, men jag höll mig fast. Klappade älgar gjorde vi också! 

Sen kom vi hem därifrån några dagar efter åkte jag Nils och Sajad till Göteborg för Nils skulle jobba, så vi softade lite där och sånt. Sen var vi hemma några veckor kanske sen drog vi ut med båten en vecka med grannarna! Var härligt, skadade dock foten där när jag Julia och Sajad tog jollen ut till någon ö för att checka läget och jag halkade och gud vet vad jag gjorde med den haha, hade ont typ 2-3 veckor efter haha klant. Nej men det var en kul vecka, vart mycket kortspel med Oskar och Anton, sena kvällar framför brasan badande osv. 

När vi kom hem därifrån vart det mest festande sådär i slutet av sommaren. En rätt härlig sommar faktiskt, umgicks mycket med familjen!


Klappade älg! 

Red islandshäst, första och sista gången hahaha!!!

softade lite uppe på toppen med ipoden av det där äckliga berget!!! märkte inte ens att Ewa tog det här kortet, haha var rätt tröööött

en dag fick jag och Julia för oss att göra om en cykel som bara stod vi byggde isär den, sprejade om den osv, sen fick Oskar hjälpa oss rätt mycket att få tillbaka alla delar haha.

softade ute på sjön och spelade kort 




Mandarin

Hemma från Kungens kurva nu, vi åt thai mat gick runt och kollade lite i affärer och så la vi undan en jacka till mig! Eftersom min andra vinterjacka jag hämtade hos min mamma var tydligen sönder märkte jag när jag kommit hem, så var det ett erbjudande på Stadium att om man lämnar in sin gamla så får man 300 kr rabatt när man köper en ny, så min jacka jag ska köpa kommer bara kosta 699! Vilket kap, dock är det en herrjacka egentligen men det syns inte alls och den passade ändå, så det är ju perfekt. Ska åka dit imorgon och köpa den! Härligt, trodde nästan jag skulle få gå runt med skinjacka eller en vinterjacka man inte kan stänga, dragkedjan är helt paj. Men nu är problemet löst. 
Ska hoppa in i duschen nu, puss.





Dom fyra första är gamla från vintras/våras och dom två nedra är nya från den här månaden. Haha oj vad jag har förändrats måste jag faktiskt säga själv.

Kungenskurva

Nu drar vi till Kungenskurva, småbarnen ska få nya overoller. Puuuss.



Mitt hår börjar bli långt nu igen! Om man jämför med bilderna från nu och sen den sista med den rosa tröjan som är tagen i början av sommarn. Jag som inte för så länge sen funderade på klippa kort igen och köpa löshär eftersom Erika hittade en jätte billig sida med löshör, runt 300 (!!) fast nu ångrar jag mig nog, har ju redan lagom långt hår, så då känns det lite onödigt. Men nu måste jag springa dom väntar på mig!

Jag dör, hahahaha!



Skönaste ungen, hahahaha han gjorde verkligen min dag. Hahahaha.

Att vara stark



"Att vara stark är
Att leva livet som det är
Att acceptera dess kraft
och ta del av den
Att falla till botten
Slå sig hårt
Och alltid komma igen"



Amanda Fondell - All this way



Sitter och leker runt på datorn bara just nu, har inte gjort något speciellt på hela dagen faktiskt. Imorgon kanske Rebecka ska färga mitt hår om hon är frisk vilket jag hoppas hon är! Ska gå upp och käka något nu, fick ett tips förut av en vän att äta mycket pepparkakor för man går upp i vikt av det, men igår så sa jag det till honom att det inte alls funkade, men när jag vägde mig idag så visade det att det tydligen hade funkat, fast om det är pga pepparkakorna eller all den pizzan/kebaben jag ätit dom senaste veckorna vet jag inte, jag Oscar och Rebecka har ju vår söndagstradition, pizza på söndagar, bakis eller inte. Fast den här söndagen vart det inget eftersom jag fyllde år och Rebecka orkade inte, oscar vart lite putt på oss, haha.
Sorry Oscis vi tar igen det nu på söndag ♥

I've never belived in destiny








Dag 3 4 & 5

Dag 3 - Min favorit årstid och varför.
Det är våren, då är det inte för varmt och inte för kallt. Och så är det så härligt när man kan börja springa runt med jeansjackan, solglasögon osv. Wie.
Dag 4 - En bild på mig och min bästavän.
Dag 5 - En bild på ett ställe jag varit på.
När Ewa, Sajad och några vänner till familjen var i Ottsjö, klappade älg!!

Grymma



Nu ser man hur mycket längre jag är en Erika, WAAAOW. Och ja, vi tar autograferna sen.

Taio Cruz - Shotcaller

Erika drog för ettt tag sen, trevligt att spendera dagen med henne. Vi gjorde inget speciellt typ, ba hängde och dansade och ba åt kladdkaka i mängder kändes det som, har även spärrat mitt kort, någon jävel hade hittat det och beställt saker från internet, tja 300 kr fattigare, som tur är sa nordea killen att jag kan få tillbaka dom. Härligt! Nu ska jag dansa lite för mig själv haha sen gå käka lite tårta, wey. Fick faktiskt presenter, det trodde jag inte jag skulle få, så det var en liten positiv överaskning! 


En bild på mig och Linafina, saknar dig så ♥

Böghelvete till varg

Såhär ledsen vart jag när jag insåg att en av mina kycklingar på Castleville var borta.

Såhär glad vart jag när jag hittade den, och insåg att jag nu hade 5 små gulliga bebis kycklingar.

Sen när rävjäveln kom och käkade upp alla 5(!!!!) kycklingar vart jag såhär arg.


Cp spel, hatar spelen på facebook. HATAR.



Im gonna run this town tonight



2 bilder från idag, drog och käkade pizza, sen drog vi till Ica, haha ärligt lyssna på det här, en 2 l cola, en hello kitty och ben ten dricka, 2 chips påsar och 2 kladdkakor. Hur tjocka?! Haha. Gooott. Sen kom jag hem nyss typ, letade fest rätt länge men alla var skit tråkiga så hittade ingen direkt lockande, så drog hem istället nu, och när man väl är hemma i Huddinge nej men då ringer telefonen och smsen ramlar in, fuck live. Lär ju åka tillbaka, eller aa om tågen gått hade jag nog gjort det, det är ju trots allt min födelesedag! "Wie" 
Nu ska jag spela spel på fb käka kladdkaka och dricka julmust. Har även tappat mitt bankomatkort idag. BRA JOBBAT.

Pizza!!!!!



Inte bästa bilden, mina ögon ser ju helt scizofrena ut. Men nu drar jag till Erika sen ska vi iväg och köpa pizza och typ massa chips och godis. Wey, love life när man får pizza. Nu ska jag städa upp lite i rummet innan jag drar, bussen går ju faktiskt om kvart. Så tjaaarå.

Hallå hallå

Bussen till Centrum går om en kvart, rätt skönt att bo typ 10 med buss ifrån Huddinges centrum och station. Skööönt. Ska dit lite snabbt bara, är säkert hemma om typ en timme igen skulle jag tro. Då måste jag fixa mig snabbt sen dra iväg igen, gaaaah jag som hatar att stressa. Aaaa men ska sminka mig lite så jag slipper göra det när jag kommer hem igen. Puuuuss

Haha..

Godmorgon, då sitter och spelar lite Bubble Witch Saga, haha är helt fast, sen ska jag duscha och så tror jag, sen ska jag nog dra till centrum innan jag drar till tåget och åker till nynäs, ska träffa Erika ikväll! Längesen det bara var vi liksom och vi ska typ käka pizza, dåligt gott. Och imorgon fyller jag år, ser inte alls fram emot det, men aja. Ett år närmare 18. 


En gammal bild från när jag fyllde 14 tror jag att det var. Haha. Whats up med den knall turkosa halsduken liksom?

Dag 2 - 3 låtar som påminner mig om någon tid som varit.

The calling - Wherever you go
Den jag lyssnade på när Joakim dog, så det är hans låt nu liksom. Världens finaste bästaste bästavän.

Kapten Röd - Alla låtar typ
Då tänker jag alltid tillbaka till lägenheten i somras, där uppe har man ju gjort allt, nyktra som fulla. Haha vilka minnen man har därifrån, det var alltid där vi hängde i somras, skön musik, skönaste vännerna, massa drama, varje kväll hade minst en som spydde, en som grät, en som däckade, fast framför allt så skrattade alla, hela tiden. Saknar det där lite faktiskt, var rätt skönt förra helgen när vi var där, inte för jag var där sålänge tror jag, men själva principen ba kom fest i lägenheten! Skönaste tiderna.

Pittbull - Hey baby
Haha min & Julias låt (min gamla fostersyster - som jag dock fortfarande ser som en syrra!) tänker alltid när hela familjen satt i bilen påväg till Boda Borg med grannarna och jag Julia fick sköta musiken, kopplade in hennes iPhone och dunkade den här typ hela vägen. Haha dom var rätt trötta på den efter ett tag men vi satt där bak och körde stenhårt alltså!


Det var ganska svårt att komma på bara 3 st, man har ju så himla många, varje låt förknippar man med någon tid liksom, nu ska jag fixa mig lite smått sådär sen ska jag antagligen dra iväg och möta upp en vän här i Huddinge, ooooh, nej men vi hörs då när jag kommer hem igen antar jag! Tror inte det blir så jätte sent.


Haha alltså den här bilden från lgh:en är ju så standard, precis när  Jocke skulle starta vattenkriget. Oj Erika vart glad.

Pizza

Tjatja, nu kom nyss Dan hem med pizza, så vi ska väl käka om några minuter antar jag. Blir nog hemma ikväll, får se om jag skulle iväg och träffa Ludde inget är liksom bestämt. Men det blir toppen hur som helst, är inte så jätte taggad på en hemmakväll fast det skulle behövas för min lilla förkylning jag fått. Behövligt ibland, måste ju ladda upp liksom för dom andra dagarna! Aa ska dra upp och käka nu, tja på er.

Snygg fläck jag hade på linnet såg jag nu ocksååå. Härligt.


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta



1. På mer än ett år har jag bott i 7 olika hem, nu ska jag snart flytta till mitt åttånde, fast två av dom ställena jag bott på är hemma hos kompisar, resten är jour och familjehem.
2. Jag har en fläck på mitt golvet i mitt rum som är SKIT hal som jag alltid halkar och gör illa mig på.
3. Jag är sjukt dålig på Svenska, speciellt på stavning, man kan inte tro att jag alltid bott i Svergie.
4. Jag älskar Hannah Montana, både serien/filmen och låtarna. Haha!
5. Jag står fortfarande framför spegeln och dansar, hos kompisar också haha. 
6. Jag kan inte gå ut med mjukisbyxor, kanske om jag slänger sopor osv men inte liksom gå runt i centrum med det. Mår typ dåligt då. Inte många av mina vänner har ens sett mig i mjukisbyxor, Erika vart chockad häromdagen när jag skulle möta henne vid bussen och hade det på mig.
7. Jag blir sällan sjuk så när jag väl blir det så överdriver jag så mycket för att jag är så ovan så folk tror att jag döende typ.
8. Jag är pratglad och blir sur när jag inte får prata.
9. Jag har/är påväg att hoppa av skolan, det är liksom på gång.
10. Jag gör alltid videoinlägg till bloggen på fyllan, antingen själv eller med en vän, vet inte riktigt varför det blir bara så, haha.

10 dagar, istället för 30

Den här 30 dagar var allt för lång så jag kör på den här istället!
Börjar nu på en gång, fast i ett annat inlägg, hörs om några sekunder då. Hehe.

 

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 - 3 låtar som påminner mig om någon tid som varit.
Dag 3 - Min favoritårstid och varför.
Dag 4 - Bild på mig & min bästa vän
Dag 5 - En bild på ett ställe jag varit på.
Dag 6 - En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 7 - Vilket humör är du på?
Dag 8 - Dagens planer.
Dag 9 - En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 10 - En låt som får mig att gråta.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 2 - 3 låtar som påminner mig om någon tid som varit.

Dag 3 - Min favoritårstid och varför.

Dag 4 - Bild på mig & min bästa vän

Dag 5 - En bild på ett ställe jag varit på.

Dag 6 - En bild på mig själv för ett år sen.

Dag 7 - Vilket humör är du på?

Dag 8 - Dagens planer.

Dag 9 - En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Dag 10 - En låt som får mig att gråta.

 


Its gotta be you

Tjena, softar lite framför datorn just nu, ska snart gå göra varm choklad bra för min lilla onda hals. Buhu. Håller på bli sjuk, nu igen, så om det inte är bättre imorgon ska jag nog ta det lugnt hela helgen. YeAAAh! På Söndag fyller jag ju år så då skulle vi fixa något här hemma, något litet bara hoppas jag. Nej men ska springa iväg och göra varmchoklad nu och ta ut kläderna från torktumlaren! Tja på er.


Jamen vad lite jag saknar det här håret, bild från 2009 tror jag?

Im falling to pieces

är du bra vän med oskar hermansson?
är du bra vän med oskar hermansson?
Bra och bra vet jag inte om jag kan säga, men vi är ju vänner och umgås, vi träffas väldigt mycket nu då vi både sover hos Rebecka tillsammans. Eller alltså inte tillsammans, men ni fattar. Sen är han väldigt lätt att prata med, och han har alltid den lilla extra kollen på mig eller hur man ska säga. Men vi är vänner. Inte bra vänner och inte "bekanta" utan bara vänner. Oscar*

är det sant att ni har strulat btw?
Angår inte dig/er.

feg att inte svara? du har hållt på med alla i de gänget? skåne oskar marcus och jocke? slampa
Oj, förlåt att jag inte svara på ett dygn???
Nej jag har inte hållt på med alla i det gänget, och även om jag hade det, shit vilken slampa jag skulle vara? Veeerkligen.



Nu ska jag gå duscha sen fortsäta tvätta. Har vart lite nere med bloggningen pga vissa saker, har mycket att tänka på osv. Men nu känner jag mig bättre efter att ha stängt ute allt ett dygn. Stängde av telefonen/internet osv. Skönt faktiskt. Aja ska duscha nu, hörs säkert sen.


Tja, Johanna här, skidproffset!!! Ett års gammal bild faktiskt, kolla vad kort mitt hår va?!?! Fast ska faktiskt åka med huddingefamiljen till Dalarna den 15 December, om jag bor kvar här då, och om jag känner för det. Får bestämma själv faktiskt. Så får se hur det blir.

RSS 2.0