< Till bloggens startsida

.

Fan vad less jag blir på allt.

Vinter 2010Gud vad både jag och mitt liv har förändrats på ett år. För ett år sen bodde jag hos min morbror (innan min morbror var det hemma ho en kompis och ett jourhem i Tyresö), flyttade till Nacka till ett jourhem kanske 2 veckor innan jul. Umgicks mest med Jossan, flyttade till Tyresö (igen, fast ett annat hem) den 7 Januari, mådde väldigt dåligt, efter några veckor i Tyresö började jag bygga upp en bra relation med Ewa i det familjehemmet. Allting gick framåt! Som person var jag ganska tystlåten, jag var blyg, jag sa inte så mycket vad jag tyckte utan jag höll mest med alla andra, jag var rädd för att göra bort mig och gjorde allting för att smälta in. Och nu när jag flyttade från Tyresö till (först erika i en vecka) här i Huddinge så är jag inte tystlåten alls, min mun går hela tiden, jag är verkligen inte blyg, jag säger alltid vad jag tycker och är inte rädd att göra bort mig och vill inte smälta in. Jag har förändrats på många olika sätt på det här året, och trots alla jobbiga tider jag haft så står jag här stark och det mesta rinner av mig. Vissa kallar mig känslokall, jag har dock lärt mig på det här året att om man hela tiden blottar sina känslor så är det då man blir sårad, då är det bättre att hålla dom för sig själv - att vara känslokall. Jag har förlorat ganska många nära just pga att jag inte visar känslor osv, men dom flesta har kommit tillbaka, och dom jag förlorat helt - ni har alla hjälpt mig till att bli den här starka personen jag är idag.
Min socialsekreterare säger alltid att jag måste tänka på vad jag gör, för vart jag än går så lämnar jag märken i andras liv, vart jag än vänder mig så lämnar jag spår. Det är lite som citatet "Our fingerprints never fades from the life that we touch" Jag är glad för alla dom jag lärt känna under ett så underligt och jobbigt år. Dom som lämnat mest spår hos mig är familjen från Tyresö, det är där jag hittade mig själv, det är där jag lärde mig och fick känna hur det kändes att vara en riktigt familj, och det var där jag fick stöd genom dom val jag gjorde. På ett år har jag blivit en helt annorlunda person, med en annan inställning på livet, jag har lärt mig så mycket och jag är tacksam för alla dom som faktiskt hjälpt till.
Gud vad både jag och mitt liv har förändrats på ett år. För ett år sen bodde jag hos min morbror (innan min morbror var det hemma ho en kompis och ett jourhem i Tyresö), flyttade till Nacka till ett jourhem kanske 2 veckor innan jul. Umgicks mest med Jossan, flyttade till Tyresö (igen, fast ett annat hem) den 7 Januari, mådde väldigt dåligt, efter några veckor i Tyresö började jag bygga upp en bra relation med Ewa i det familjehemmet. Allting gick framåt! Som person var jag ganska tystlåten, jag var blyg, jag sa inte så mycket vad jag tyckte utan jag höll mest med alla andra, jag var rädd för att göra bort mig och gjorde allting för att smälta in. Och nu när jag flyttade från Tyresö till (först erika i en vecka) här i Huddinge så är jag inte tystlåten alls, min mun går hela tiden, jag är verkligen inte blyg, jag säger alltid vad jag tycker och är inte rädd att göra bort mig och vill inte smälta in.

Jag har förändrats på många olika sätt på det här året, och trots alla jobbiga tider jag haft så står jag här stark och det mesta rinner av mig. Vissa kallar mig känslokall, jag har dock lärt mig på det här året att om man hela tiden blottar sina känslor så är det då man blir sårad, då är det bättre att hålla dom för sig själv - att vara känslokall. Jag har förlorat ganska många nära just pga att jag inte visar känslor osv, men dom flesta har kommit tillbaka, och dom jag förlorat helt - ni har alla hjälpt mig till att bli den här starka personen jag är idag.
Min socialsekreterare säger alltid att jag måste tänka på vad jag gör, för vart jag än går så lämnar jag märken i andras liv, vart jag än vänder mig så lämnar jag spår. Det är lite som citatet "Our fingerprints never fades from the life that we touch" Jag är glad för alla dom jag lärt känna under ett så underligt och jobbigt år. Dom som lämnat mest spår hos mig är familjen från Tyresö, det är där jag hittade mig själv, det är där jag lärde mig och fick känna hur det kändes att vara en riktigt familj, och det var där jag fick stöd genom dom val jag gjorde. På ett år har jag blivit en helt annorlunda person, med en annan inställning på livet, jag har lärt mig så mycket och jag är tacksam för alla dom som faktiskt hjälpt till.

Chris Medina - One more time

17 år - Veronica MaggioI brist på något att skriva så langar jag dom här till er, haha lite små fula sådär hela bunten.
Lite bilder ur webbarkivet, alltid lika kul att sitta och kolla genom. Hehe.


Avatar

Sitter och kollar på Avatar just nu, härligt härligt. Tänkte också på hela bloggen var helt tpl igår, men idag är det bättre, idag är jag glad, som vanligt. Ska fortsätta kolla på filmen nu, den är snart slut tror jag. Tänkte bara säga tja liksom, så, tja!


Dag 5 - Vad är kärlek

Eftersom jag inte vart kär någongång så kan jag inte riktigt skriva om pojkvän kär, men kärlek för mig är mina vänner. Dom som står där och aldrig lämnar oavsett vilka snedsteg jag tar. Dom som får mig glad när jag är ledsen, dom som alltid visar utan att jag är speciell för dom utan att behöva säga något. Nya som gamla, så är mina vänner heltklart bäst.

En vän som helt klart måste nämnas är ju såklart Erika, jag skulle inte behöva säga så mycket mer än Johanna + Erika = Sant hon som verkligen ställer upp hela tiden, det var hos henne jag fick bo när jag hade inte hade någon annanstans att ta vägen, hon som verkligen står ut med alla mina fel jag gör och förlåter mig gång på gång. Och hon kommer jag alltid sätta i första hand. Love of my life.

Sen att folk tror att jag kommer glömma bort Erika för jag umgås med Rebecka är ju hel knas, fick ju en kommentar för ett tag sen om hur jag och Becka lärde känna varandra, så kan ju lika gärna ta det nu.

Jag träffade Becka på en fest, haha. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, vi var på samma fest dagen efter på samma ställe, och alltså jag vet inte, vi började umgås lite smått sådär, sen vart det mer och mer för jag tror vi upptäckte att vi är ganska lika, vi är iallafall lika spårade, när vi är i farten då blir det inte lugnt alls! Jag är verkligen glad att jag träffade henne, hon är en sån härlig person och en riktig glädjespridare. Aa, är så glad över att vi blivit så bra vänner på sån kort tid!! Jag tycker om dig väldigt väldigt mycket Rebecka!


Utmattad

Har precis sovit några timmar, vart helt utmattad, har legat och tänkt så mycket på allt. Jag förstår inte varför alla anser att jag behöver så mycket hjälp, och jag förstår inte varför jag måste flytta till ett sånt där ställe. Jag förstår verkligen inte. Och jag hoppas att det kommer ta lång tid innan dom hittar en plats. Jag förstår inte.


Älskar er mina fina tjejer, kommer sakna er fruktansvärt nu när jag ska hoppa av. Love ♥

Love


Nu är Erika påväg hit iallafall, ska bli så jävla skönt behöver ha hennes sällskap just nu, är så jävla tpl. Eller inte gråta tpl jag mår typ illa och ont i huvudet och är typ less på allt. Ja det är en sån rolig dag idag. Men äsch det kan man ha också, fast när Erika kommer så kommer det kännas bra igen!!!

fick bli en bild från i somras, härligttt

FML /¤¤/"E!UEDHG

Hade möte för ett tag sen, hörde inte precis det jag velat höra. Men har ju iallafall en månad ungefär kvar i Huddinge. Ute i det "fria" typ. /"W¤84YDH

Aa men jag får leva livet riktigt mycket helt enkelt. Nu ska jag gå äta gröt, sen kommer Erika förbi här när hon slutat. Härligt.
Snälla bli minSå #&W!% snygg! Jag dör.

THAAHAH

Anonym om Home:
HAHAHAHAHA var du med i slagsmål myta lite till fjortis du är så jvla liten du måste ju ha flygit långt åt helvete
Anonym om Home:
HAHAHAHAHA var du med i slagsmål myta lite till fjortis du är så jvla liten du måste ju ha flygit långt åt helvete

Haha asså kolla, jag var inte med från början sen när han kallade min kompis tjock då vart jag arg och sparkade han på smalbenet, sen trodde jag att det gick till såhär efter, han var påväg att röra mig men gjorde inte det och jag sprang för mitt liv bort därifrån haha och sen nästa gång jag ville sparka han på smalbenet (wtf liksom haha) så trodde jag att jag tog i så hårt, missade, och ramlade. Men tydligen så hade det gått till så att jag sparkade han, sen puttade han mig så jag ramlade. Haha. Ooooh Johanna värsta gangstern, sparkar folk på smalbenet. Hahaha. Jag äe farli.Kolla jag fick faktiskt sår när jag ramlade, gick runt och visade dom för alla. Har jag för mig, jag var skit stolt, över att ha sparkat någon på smalbenet? Hahaha

Dag 4 - Det här åt jag idag

Idag har jag ätit 2 ägg, en macka, en bulle, en lussebulle och en pepparkaka.Hej

Sitter hos rebecka just nu ska snart hem tror jag har möte fett tidigt imorgon liksom men kan slänga in bilder och sånt från helgen när jag kommit hem. hejdå

Nu kör vi


Nu är jag taggad, glad osv. NU KÖR VI. Mot nynäs!

CharmtrollKom hem för ett tag sen från mötet, helt puckat möte hahaha. Den killen som vi pratade med var ju helt pårökt haha. Hahaha kan inte sluta skratta. Han var ju helt otrolig. Sen efter käkade vi på donken och köpte påfyllning till mobilen. Ska platta håret och lite sånt nu, sen får jag se när jag drar mig till nynäs. Puuuss.
Snygga bilder vaaa? Hahaha ett riktigt charmtroll.


Im bulletproof, got nothing to lose

Jag är vaken, och klockan är åtta. Jag är så stolt över mig själv. Men ska iallafall duscha osv nu. Tänkte bara visa att jag är vaken liksom! Åh vad jag är bra.


Dag 3 - Mina föräldrar

Har inget att säga. Har precis fått upp kontakten med min pappa igen, så nu känns det lite som jag bara sitter och väntar ut tills nästa grej ska hända så vi bryter den kontakten igen. Som alltid.
Har inget att säga om min "mamma"

Sitter förövrigt i sängen just nu, måste verkligen sova snart ska upp tidigt som sagt. Kommer nog inte skriva mycket alls imorgon, först är det mötet sen ska jag nog bara hem snabbt innan jag drar iväg igen, det är ju fredag för sjutton gubbar! Nej ska fixa ordningen sängen osv. Godnatt på er.


Jag är ju lite trött faktiskt, det syns ju ganska väl.

Dag 2 - Min första kärlek

Kan inte skriva något om den eftersom jag aldrig vart kär.

Men iallafall, kom nyss hem typ var i skolan ett tag, sen drog jag till Erika, var där och pratade liksom, sen drog jag till Becka där vi käkade lite middag och så kom Oscar sen också. Drog hem vid åtta typ. Ska försöka sova tidigt idag, ska ha möte klockan 11 imorgon så jag blir upphämtad kvart över 10. Härligt grabbar.
Nu har jag även bestämt mig om det här med skola och praktik, jag velade ganska mycket innan eftersom jag inte ville lämna mina fina flickor, men idag tog jag beslutet, så praktik blire.Jag försökte leka lite cool genom att dra upp jackan sådär och leka lite stekig. Rackarns, det gick inte så bra.

Skolan


Nu ska jag borsta tänderna leta upp mina hörlurar, eller aa jonnas hörlurarar, hehe,  kolla buss sen dra till skolan, första gången på kanske 3 veckor nu. Sen idag bestäms det lite hur det blir med iPhonen, vart lite strul eftersom jag inte är 18 och kan stå för abonnemanget själv, men idag får jag veta om den personen kommer stå för det eller inte, wiiie. Om det inte går kommer jag börja gråta. Ärligt alltså.

10 sanningar, abow

1. Jag lägger ner oerhört mycket tid när jag får för mig att skriva en status på fb, den måste vara bra annars gillar ingen och man framstår som forever alone.
2. När jag äter mandariner då biter jag av toppen och sen suger jag ut innehållet, äter inte själva skalet, ändå är jag jätte noga med att ta bort allt det vita ni vet.
3. Jag gillar att dammsuga upp grus.
4. Jag tycker inte om julskinka.
5. Jag är sjukt sällskapssjuk, förutom när jag är hemma då vill jag sitta själv i mitt rum.
6. JAG ÄLSKAR PIZZA!!!!!!!!!!! PIZZA PIZZA PIZZA
7. I år fyller jag på på andra advent, så då kommer alla tända ett ljus för mig. Hihi.
8. Jag är så jävla cool.
9. Jag har en stor hjärna.
10. Jag är bäst.


Kolla vad stor hjärna jag har. Ändå är den ett år gammal fatta hur stor den är nu.

You are the one that I've been dreaming of

Anonym om Hej på dig nystädade rummet:
vad gillar du för slagskillar ?:)
Anonym om Hej på dig nystädade rummet:
vad gillar du för slagskillar ?:)

Chacha, nej men det var typ svåraste frågan någonsin, förut gillade jag "farliga killar" ni vet, dom här som söp, slogs, rökte osv nu tycker jag det är rätt töntigt när killen ska vara alldeles macho, och ba eeey jag är kille jag slåss och tar på din rumpa när jag vill. Om jag någongång skulle falla för en kille - vilket jag inte ens vill göra just nu - tror jag att det skulle vara någon som såg bra ut såklart, någon som skulle vara snäll och förstående, någon som skulle stå ut med allt mitt kaos jag har runt omkring mig, någon som skulle få mig glad när jag är som ledsnast, någon som skulle få mig att skratta när jag vill gråta, en kille som inte skulle skratta åt mig när jag höll på tönta mig utan skulle vara lika töntig själv, en kille som kan stå för att det här är Johanna, jag tycker om henne riktigt mycket, en killes namn jag skulle le bara av att få höra, en egoistisk kille (eftersom jag själv är så fruktansvärt egoistisk och skulle då slippa pressen av att den killen inte tycker jag ger allt i förhållandet) en kille som har bra stil, en kille som skulle festa lika hårt med mig, en kille som erbjuder sig sovplats för jag inte ska åka hem själv även om det bara handlar om någon timme, någon som erbjuder sig sin jacka för att jag fryser, någon som är helt jävla efterbliven, en kille som inte så puttinuttig inframför alla, en kille som inte sätter mig först hela tiden, men när jag mest behöver det så finns han där.

Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst men det spelar ingen roll, för jag har inget behov att ha en sån perfekt pojkvän, och jag vill inte ens ha någon just nu, för jag är så dålig på det, och man känner sig så instängd på något sätt. Det är nu man är i dom bästa åren och jag är för egoistisk för att dela dom med någon annan. Jag skulle aldrig klara av att helt plötsligt säga "vi" istället för "jag". Fast nu kommer ni tänka lalala så säger hon nu för hon inte träffat den rätta och lalala, men även om jag skulle träffa den rätta skulle han fan få vänta ett tag, för först vill jag leva loppan ;PpPpPpP

Dag 1 - Presentera mig själv

Kör som alla andra den 30 dagars grejen.

Jamen iallafall, jag är ju Johanna, är 16 - fyller 17 den 4 December, alltså väldigt snart wie. Jag bor i Huddinge i jourfamilj just nu under utredningen, fast jag kommer från Nynäshamn, och det är även där jag spenderar mina helger/lov osv. Där trivs jag bäst! Jag "går" i skolan inne i stan på JENSEN västra - inriktning barn & och fritid. Fast för tillfället så är det så att jag ska börja praktisera eftersom jag och skolan verkligen inte går ihop.

Alltså det är svårt att beskriva sig själv men jag är verkligen en sån person som man ba åh Johanna hon är schysst henne gillar vi eller så är det tvärtom att man verkligen inte tål mig, det finns ingen mellanting skulle jag tro. Om man frågar mig om hur jag är som person skulle det vara, cool, helt awesome, oseriös och väldigt rolig, jag är en sån som skrattar åt mina egna skämt. Haha. Men om man frågar min bästavän Erika skulle hon säga "Eb, apa, ocool" Jag frågade henne nyss, hehe. Jag kan tänka mig att såna som inte känner mig ser mig som det där "kaosbarnet" som inte bor hemma, som inte går i skolan, som alltid är en av dom fullaste på fester osv. Men egentligen är jag ju mer än det, nu kommer det här låta knäppt men jag har ju en trasslig bakgrund, så många gånger har jag använt alkohol som en liten flykt från problemen, haha oj värsta djupa snacket det vart nu så vi hoppar till något annat, hehe. Men aa jag gillar att dricka och släppa loss och liksom skita i problemen och ba kööööra! Eftersom jag blir ganska rastlös när jag bara sitter still så är inte hemmakvällar något för mig så det blir rätt mycket festande, det är en liten del av mig liksom.

På fritiden så umgås jag mest med min bästavän Erika, hon är skön pingla faktiskt, och ja. Alltså vet inte vad man ska skriva, jag tycker jag är ganska frän liksom, ganska soft att umgås med. Hoppas jag, jag brukar ju få höra att jag gör andra glada eftersom jag alltid är glad själv, eftersom jag har svårt att visa mig svag eller vad man ska säga så visar jag alltid upp mitt vanliga glada jag, tillochmed när jag har vart med Erika och verkligen vart riktigt tpl har jag fått henne att skratta, det måste väl vara den synen när jag ligger och skriker i sängen att jag hatar allt osv, haha inte många som har sett det. Det borde ni vara glada för, för när jag väl är arg, rackarns då är jag arg.

Jag är ganska pratglad av mig, och vissa kan tillochmed säga korkad (!!) men jag har en vän som alltid säger att jag inte är korkad utan jag pratar innan jag hunnit tänka, så kan det nog vara. Jag älskar att få folk att skratta osv. Fast nu helt ärligt så är jag inte bara rolig snäll osv, jag är faktiskt riktigt elak mot dom jag inte tycker om, jag döljer liksom inte att jag inte tycker om dom utan jag visar det, vissa tycker jag är riktigt elak och tycker jag ska hålla det för mig själv och vara snäll mot dom stackarna jag inte gillar (hihi) fast jag tycker det känns fel att låta dom tro att den mest awesome personen på jorden tycker om dom, så jag struntar i dom och kör på! 

Jag säger också alltid vad jag tycker, jag håller liksom inte inne på något. Så ni vet! Det var allt. Det här var typ det svåraste jag gjort. Haha. Vart lite hoppigt men svårt att få med hela sig själv utan att texten ska bli längre än den är. 


Hej på dig nystädade rummet

Här ser ni mitt rum, eller ena delen, om jag skulle vända mig om och fota andra sidan skulle det vara ett skrivbord och några krokar med mina väskor jackor och sen skorna. Fett ovärt och fota det fula, så ni fick se den mysiga sidan istället, för det är ganska mysigt med tända ljus osv. Nu ska jag dricka min julmust (årets första!!!) och göra något annat kul. Tja på er.

StädaVaknade för ett tag sen, skulle käka lunch med tjejerna innan skolan, men vaknade som vanligt inte av väckarklockan.  Ska städa och tvätta nu tänkte jag, lika bra att göra lite nytta istället för att sitta framför datorn och löka BWS, ska sätta lite fart nu, puuuuss.

love the life you live and live the life you loveWeheartit

Bubble Witch Saga


Bloggar lite medans jag väntar på att jag ska få ett till liv på nörd spelet jag sitter och lökar, typ 5 min kvar tills jag får ett, jag är så dålig och dör hela tiden haha, har även vart på bana 10 typ hela dagen, klarar den verkligen inte. Haha, jag är så bra jag. Sitter och pratar lite med Erika om helgen och nyår, inte långt kvar nu, och snart fyller jag år! 17 barre, stor brud! Skulle dock hellre hoppa över 17 och bli 18 direkt, hur najs?!

Fick också en fråga om vilka jag umgås med, haha den var ganska svår, jag umgås ju mest nu med Erika och Rebecka skulle jag tro, men sen träffar vi ju alltid olika människor, jag och Erika brukar ju träffa Lollo, Emmelie osv, jag och Rebecka träffar typ alltid (?) Oscar, Jocke, Skåne och dom. Jag umgås mest bara med samma personer, haha. Kul.

TJA JAG ÄR GLAD!!!!!


CHA CHAAAA JAG SKA TYP BESTÄLLA EN VIT IPHONE, OMG JAG ÄR ÖVERLYCKLIG NU KAN JAG SE MIG SJÄLV NÄR JAG FOTAR, JAG ÄR SÅ HORGLAD JUST NU!!!!!!!!
WIIIIHO!!!!!!!!!!!!!!!
eller jag kan inte bestämma mig om den ska vara vit eller inte!!!!!! OMG JAG ÄR SÅ GLAD

Fake it until you make it

Anonym om Vilket drag:
lovar att du inte kommer ihåg sist du var nykter på en helg
Anonym om vilket drag:
lovar att du inte kommer ihåg sist du var nykter på en helg

Nu tänkte jag vara dukig och försöka komma på när det var, men nej ärligt talat så kommer jag inte ihåg sist som jag var nykter på en helg, det var väl innan sommarn någongång, fast jag ser det inte som något problem utan mer som om att jag lever ett satans roligt liv, jag skulle nog aldrig klara av sitta inne framför en film, jag skulle bli alldeles för rastlös, fast jag och Rebecka har ju snackat om att ha en myshelg nu i helgen, men det har redan kommit upp fester osv så får se hur vi gör, mest tror jag att vi vill ha myshelg för att bevisa och chocka alla att vi kan allt också vara nyktra, haha.Kommer ihåg den här bilden från i somras, när jag och erika nästan helt ärligt låg och grät för vi trodde att vi skulle behöva vara nyktra den kvällen, kommer inte ihåg vart vi var, men fest vart det iallafall, tur det för när erika tog den här bilden kände jag lite för att dö, ganska trött på livet då!

The girl next doorHaha snygg bild, där sitter jag och läser tidningen liksom. Ja men håller på ladda ner en film nu, ska se den och sedan försöka sova, hoppas jag lyckas haha, aa fett ovärt inlägg men hehe. Godnatt på er.

Tillsammans vi står


Bild från för typ 2 veckor sen, men är lite på sånt humör idag, ja men har inte gjort något alls idag, kom aldrig iväg till skolan, men satsar på imorgon istället, wey. Aa men ska gå steka lite pyttipanna nu, tja på er.

Medina ♥♥♥♥


Tja på er, sitter och rensar gamla sms från en gammal mobil, glömde min samsung laddare hos Rebecka, som vanligt, haha. Så fick ta en annan gammal mobil nu, en rosa sony ericsson, kul med rosaaa... Fast det var kul att läsa alla gamla sms och sånt där faktiskt, ska fortsätta läsa lite och sen fortsätta läsa mina gamla bloggar från typ 2009, hahaha herregud.


Vilket drag

Haaallå där, nu är jag hemma igen lite tråkigt sådär, men aa det var en bra helg, i fredags vare partey at emmelies house, eller det var jag erika rebecka emmelie sen kom alisia och linda, haha en bra kväll, jag och rebecka körde kareoke på la playa, vi körde på westlife, haha så det ska vara! Aa men det var en bra kväll, sen igår drog jag och Rebecka till albin där vi drack öl och softade bara, skönt att träffa Albin igen, så längesen! Den kvällen slutade med att jag rebecka och oscar kom hem halv åtta imorse, vi vaknade runt halv tre, ganska bakis faktiskt, sen drog vi ner och käka pizza, eller oscar gjorde fast jag fick dela med han, snällt, ja, asså har inte gjort mycket alls. Ska gå käka lite nu, tjatja på er.


Flyger fritt

Hejsan sitter och väntar på att vecka ska duscha klart sen ska vi väl röra oss ut och träffa Albin osv, får se vad som händer ikväll faktiskt har ingen aning än, men det blir toppen hur som helst men nu ska jag börja platta håret och lite sånt. Hej på er! Skriver från mobilen så kan inte lägga upp bild, sorry guys.

Chacha bloggäwn


Tjena kexet, sitter hemma hos Erika med Rebecka, vi ska snart iväg och käka pizza, lever härliiigt. Igår vare ju FEKkEEE såklart, everyday I'm shuffling nej men aaa ikväll ska vi bara ta det lugnt tror jag, haha lär nog inte bli så, men det är härligt ändå. Aa men ska platta håret nu så vi hörs då.

gästblogg

cha chaaaa
här sitter jag o har de bra liksom, vi är hemma hos emelie med två m o bah chillar galet !
snart ska vi ut o träffa jockeboiiiiiii och skåne of sweden, stor bloggare umgås mest med andra storbloggare liksom. idag har jag ätit kött, potatis och sås.

hejdååååå !

Jag vill stanna såhär för jag blir hög av din närhetTja på er, ska föra över lite musik till mobilen nu tänkte jag, glömde ju iPoden hos Amanda i helgen, sen efter det ska jag dra mig till bussen ska ju till Nynäs, måste vänta 20 min i Älvsjö sen så jävla segt, gah. Men ja, ska hem till Erika nu först ska vi käka lite middag och så, sen drar jag och träffar Rebecka, får se vad vi hittar på, vi ska väl antagligen träffa dom vanligas kulle jag nog tro..? Aaa men ska skynda mg lite nu, haha har redan skorna och jackan på, förberedd brud!

Kom till mami


1500 kr från Hollister. Åh, komsikomsi.

Medina - För Evigt ft V.Liftig & Micheal


En bild från i somras jag &  gamla fosterhems lillebrorsan.

Tjaaaa, torsdag idag ju fredag imorgon, tänkte försöka dra mig till skolan har nog inte vart där på ca 2 veckor, känner att jag börjar sakna mina brudar lite för mycket nu! Aa får se när jag somnar inatt helt enkelt. 
Ska iallafall träffa Rebecka imorgon, får se vad vi hittar på, ska väl träffa dom vanliga antar jag, haha.
Ska gå upp och göra några mackor och ett glas oboy nu.
Hejdpå på er.

Highfive

Sov bort mötet igen som jag skulle ha med min soc handläggare, 3 gången nu den här veckan, bra jobbat Johanna, bra jobbat! Vaknade nyss av att fostermamman kom hem från jobbet och väckte mig, men man får se det positiva i allt antar jag, är ju ändå ganska glad idag, som alltid. Ska sova lite till nu när jag inte har någon tid att passa, hoppas jag får sova inatt iallafall så kommer iväg till skolan en snabbis och träffar mina fina där och så jag inte sover bort hela dagen eftersom jag ska till Nynäs och träffa Rebecka. Skulle vara lite små surt faktiskt!

Typelikeagirl.tumblr.com


Weeds


Tänkte planera lite med Beckis nu inför helgen, får se vad vi hittar på sen ska jag mysa ner mig i sängen framför weeds, toppen. Hejdå.

Freschhh

Cha chaaa, den andra bloggen vart helt miffad helt crazy vart det, så nu är jag här och för er som inte riktigt fatta så var jhna en liten ful forkortning på johanna, haha man måste vara fyndig med bloggnamn alla är ju upptagna om man har ett svenne namn som jag, jaja men nu ska jag kolla på Weeds typ och sova lite grann, sov bort mötet med min soctant andra dagen i rad typ, jobbigt när man inte kan sova på nätterna alltså, hehe tjolahopp. Men aa tja.RSS 2.0