< Till bloggens startsida

oooh yeaaah

tunnelbanan går om en timme, så tänkte käka något och sådääär. Hejdå.


Hardcore

Åhåå nu har det fixat sig, så vi kör vodka, åh ja, lite vi kommer spåra ikväll. Plus så har vi lite cider. Nu är det bara att tagga då människor!!! Ska snacka lite med olivia nu om när vi åker och så, men kanske skriver något innan jag drar hihi får se puss puss kram kram


Thats how we liiike it

hatar mitt liiiv

Vaknade nyss är så jävla otaggad på ikväll eftersom han som skulle fixa drickan skrev igår typ vid tolv att han inte kan så nu är det kört, har en cider. Åh fest.

A drunk state of mind, makes me emotionally blind

Pratar lite med min fina vän joeeel, funderar på att sova typ haha är fett tröttt. Åker till nynäs imorgon, får sälliiis av olivia så det blir ju skönt, så ska vi typ grilla och sånt hemma hos becka! Myz. Jaja hejdå kamrater.


jag vill färga håreeeeet


ÅÅh fint hål i byxaan

ÅÅÅH LIVET <333333

Pratade nyss med syrran som berättade världens bästa grej!!! ÅH ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!! ÄLSKAR MITT LIV JUST NU!!!!! 


Ser det ut som om att jag sörjer dig?



En bild från igår, vet inte riktiiigt vart solglasögonen kom ifrån, eller varför jag hade dom på mig iallafall. Drog och köpte lite apelsin juice nyss så nu äter jag lite ostmacka och surplar på oranjejuice. Najs lifee. Är typ fett taggad på typ ALLT just nu, valborg imorgon (!!!) Jag och brudarna har ju taggat till hur länge som helst känns det som, ska ju även träffa Joel då så det blir ju kul! Min bror ♥♥ Sen nu att jag ska få byta lägenhet, ahmajgaaad, så LMFAO på grönan på fredag, har fan inget att klaga pååå!

Aja

spännande kväll igår, drog in till grannen förade lite, så kom två killkompisar till honom också, sen skulle dom ut på krogen typ men dom kom tillbaka sen men då var det förseeent då hade jag typ redan somnat åååh hehe woheeej
pratade med jouren i typ en timme kändes det som, men det var visst bara 4 min såg jag nu hahah, men nu äreee klart att jag ska få byta lägenhet!!!! Sa han iallafall, ÅÅÅH TAGGAD!!!
hejdååå


Gammal bild från i somras på mig och juliaaa, paddlade runt där lite liksom!

saknarfaktiskt dig <3


Kom hit nuuu

Men du försvann, gled ur min hand, vart tog du vägen? Jag kan inte hitta dig


haha




Åh nykter brud, kolla ögat liksom, lol. Gjorde lite mat förut nu ska jag duscha sen ba chilla hela kvällen.  Typ ta reda på alla ciderburkar som står i hela lägenhet mår typ illa när jag känner lukten haha uäääk. Hörs då bloggeeen!

Bipolär sjukdom - det här är verkligen jag

"I en mani är humöret onormalt förhöjt och expansivt men också irritabelt. Lyckorus (eufori) och grandiositet kan snabbt växla till aggressivitet och emotionalitet; minsta missnöje leder till ilska eller upprördhet. Sömnbehovet minskar men personen har mer energi och är mycket aktiv. Vanliga tecken är rastlöshet, impulsivitet, tankeflykt, försämrad koncentration och ett jäktat ordflöde. Vårdslöshet och oansvarighet följer försämrat omdöme; den sjuke tar risker, vill leva ut drömmar men handlar bortom sin faktiska förmåga och utan insikt om konsekvenserna. Många blir överdrivet sociala eller sexuellt intimsökande, andra mer påträngande och intoleranta. Sociala gränser försvinner, personen gör bort sig och saknar självkontroll eller visar ingen hänsyn då storhetskänslor (megalomani) gör att denne känner sig "utvald" eller på "särskilt uppdrag". I allvarliga fall uppträder också psykotiska symtom som vanföreställningar och hallucinationer, eller psykomotorisk agitation i sådan grad att personen är obegriplig eller inte går att kommunicera med."



asså vaaaa

ååååh vad irriterande det här äääär, kul att ha 4 cider till valborg, ska snacka med gonzza och se om inte jag får låna typ 100 spänn och köpa några till. Ärligt vill typ dö. 


Going to systemet like a gangster

ska dra till systemet nu höhöhö möta min langare höhöhöhö ganster cool brud xDDD




grym dag


Kunde gå ut och röka UTAN vinterjackan kunde liksom bara ha tjocktröjan på mig och typ svettas, solen steker som fan på balkongen, undrar vad fan jag gör inne just nu 


SEN VARE MÖSSPÅTAGNING FÖR STUDENTS OF NEVER!!! OMG!!!!!

ASSÅ HAHA LOOOOOL


















ärligt, hur fan såg man ut?


42 dagar


Om 42 (!!!!!!!!!!!!!!OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) dagar tar min fina studenten. Ärligt alltså, jag är så jävla taggad fatta när hon springer ut fan vad spårat det kommer vara, kommer ju dööööö!!! FYFAAAN!!! 

Nästa år ska jag också beställa mössa osv, bara för att. Även om jag aldrig kommer ta studenten kan det väl vara kul att ha liksom. Ååh.. Hela fb är spammat idag från bilder på allas mössprovning. Man ba K BRY.
MEN ÄNDÅ SNART ÄR DET FUCKING ERIKAS TUUUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hmmm

la mig fett tidigt igår typ vid elva för jag hade så ont i huvet liksom, sen vaknade jag sex, haha åh en morgonbruuud. Nu ska jag fixa mig och dra till banken och hämta ut mina pengar och kanskeeee köpa en tröja, kan verkligen inte bestämma mig, fast valborg är ju på måndag så jag har ju tid på mig, måste dock se till att fixa drickan snaaart, men det fixar väl sig i helgen hoppas jaaag. Hejdååå.
Måste hitta mitt pass också kom jag på, jävla skit!!! har inte sett det sen typ kalle kollade på det, eller robin, nu vem det var, åååh paniiiK!!!


Kan det inte bli sånt här väder igen så man kan springa runt med solglajjjeeeerNa, fast måste köpa nya eftersom kalle har mina och han går ju inte att få kontakt med hahaha LOL

Jag hatar dig slyna ska pissa på din grav tillsammans med min nya


what a day

Asså abo vilken dag det vart, drog och mötte becka och olivia i haninge och så blablabla, slutade med att jag tappade plånboken, eller aa glömde den, ville gråta, gick till polisen och så spärrade vi kortet sen på banken, sen medans vi väntade på att jouren skulle komma och hämta mig ringde någon som hade hittat den!!! Fan vad glad jag vart när allting låg kvar, nycklar busskort ipod asså aaaallt!!!!!!!!!!!!!!! Underbar tjej <33333333333333333333333

hejdå


ahaha lol

hatar joel

spelar lite wf mot joel the one and only, han fuskar som in i helvete. Ska döda han. Nä har faktiskt lovat att ta hand om han på valborg, fast lär ju göra det nu om han fortsätter fuska. Åh. ARG MAN BLIIIR.

I cant turn back time




OMGGGG

Amen liiiite fester det blir ett tag framåt nurå, nu är det först valborg, HUR TAGGAD, sen fredagen efter valborg kommer ju förfan lmfao till grönan, hade helt glömt bort deeeet. ASSÅ ÅÅH!!! Sen har ju pullan ett hus som hon lånar typ en månad, aja liiiite krök vi kommer ha där. Ååhååå livet <3


#truestory

"Att vara stark är
Att leva livet som det är
Att acceptera dess kraft
och ta del av den
Att falla till botten
Slå sig hårt
Och alltid komma igen"


tjo bre vad händer jao

hello my little blog, vad händer? Ligger i sängen vaknade för ett bra tag sen faktiskt, har så jävla äckligt ont i huvudet så jag vill spy. Helt ärligt man typ känner att, eller aa ska inte prata om sånt, vet ju om att några av mina läsare är väldigt känsliga, host olivia host. hehehe. Förövrigt så ska jag snart åka till bryggan och få lite ipren sen ska jag förbi ICA och handla lite och sen bara hem igen. No work. Har knappt sovit något inatt för jag har så ont, och då får jag ännu ondare för att jag för ont för jag inte sovit. Haha om ni hajaaaar.

Jaja nu ska jag upp och fixa mig och sen glida iväg, ciao ciao.





häng med mig jag känner mig fri


Haha gammal bild från 2010, åh önskar att jag hade den där väskan nuuuu, nej nej men det råkade jag spilla en hel sån där pucko i den, jaja ba en och en halv liter pucko i väskan och på matte boken, why noooot?

Ska snart dra till bussen och möta the grabb, ska bara platta håret innan jag drar så vi hörs väl ikväll typ, ciao bella.

snodde från erikas lilla blogggg

Idag är det… lite soligt ute!
Idag tycker jag omägg
Idag har jagdushat och kollat på gg
Idag borde jagstädaaa, vilket jag ska göra nu
Idag tycker jagatt det här nog kommer bli en bra dag

Förra veckan med ett ord: skööön
Veckans bästa: oj, ingen aning, jag menar veckan har precis börjat
Veckans värsta: huveeet
Dagens värsta känsla: hunger hehe
Dagens bästa händelse: asså inget direkt primärt har hänt idag
Dagens hiss... soleeen
Dagens dissdet är stökigt hos mig

Idag är jag nöjd med… livet
Idag är jag missnöjd medmitt hår
Idag saknar jagLina Maria och Amanda
Idag avskyr jagmitt hår
Idag älskar jagatt det är sooool
Just nu ska jagklä på mig och börja städa, henrik slutar ju om en kvart så det är lite bråttom typ




Half naked and almost famous

Tja ska duscha nu, blir inget jobb för mitt huvud är ju så jävla fuckt up så det är sjukt. Jaja, tog tabletterna förut som jag fick igår haha så nu är jag helt seg i huvudet typ, man ba oj nu vart man hög, lite av den känslan är äre liksom! Jaja, sen kommer iallafall henrik hit så jag ska städa lite och diska och sånt där. Hörs då bloggen.


lol

98% av dagens ungdomar har smakat alkohol. Kopiera denna text om du gillar muffins.

Thats the way that my heart goes dumdumdum you are the only one who knows

Hej sitter i soffan, har nyss käkat ägg. Sämst dag. Fick iallafall med mig lite kul hem från stan, så det var ju kul. Nu ska jag vänta på att henrik ska vakna igen så vi kan snacka lite om imorgon, får se om han kommer hit liksom! Nu ska jag löka och gg och dricka min drickyoghurt sen sova. Lol.


hahaha gammal bild från höstas, så jävla onyktra så det var sjukt, hahaha kolla bara på erika hahaha dör

lml

Sitter på sös kul love my life

orkaaaante


You're simply the best, better then all the rest.

Orkar inte dra till jobbeeeet!! Är så trött så jag vill bara sova, fast det ska ju bli kul att komma dit men jag är ba så hiiimla trött så jag vill dö. Efter jobbet tänkte jag dra till farsta och kolla på nya jeans och grejer!! Puss då bloggeeen.

2 k rikare ba

åh bra start på veckan när 2 lax ba ramlar in på kontot, vann lite på lotteri vettni!! Like a mothafacka booss. Väntar på att robin ska ringa nu så jag får lite röksällskap sen ska jag sovaaaa. Vart inte så mycket sömn inatt, pontus låg och snackade om att han låg på en perrong och så vi fick trängas två st i soffan, man ba oooh cozy. Ba ramlar ner lite. Men ja godnatt då bloggäään.


Omfg

Got nothing to say here are some pics xoxo


I'll never love again

hänger lite i erikas säng ba, hon är i duschen så ska jag väl sätta på ett avsnitt av gg nu tänkte jaaaag. Sen har vi inga riktiga planer, vi ska väl käka sen möta robin och pontus på en cigg typ. Ska väl bege mig hem lagom tid idag tänkte jag, ska väl åka typ nio eller nåt sånt! Men vi hörs mina darlings. Pusspussssssssssss.



Nya posen eller nåt typ, haha gör den all the time nu för tiden tyyyyyp '|--'

detta fält måste fyllas i

heeej. Drog ju till nynäs igår, innan drog vi till tyresö lite snabbt. Men iallafall så mötte robin och pontus oss i vh så drog vi till nynäs och hängde, slutade med att alla fyra åkte hem till mig och slagga, var lite trångt, vart verkligen tajt i soffan! Men nu åkte dom nyss typ så nu ska jag försöka få liv i erika tänkte jag hehehe juste så träffade vi becka och jonna igår också, väldigt trevliiiigt.



WEEY BESTIE ÄR HEMMAAA

ni anar inte hur jobbigt det var inte kunna prata eller träffa erika igår kväll. MEN NU ÄR HON HÄÄÄÄR, WEEEYYYYY!!! nu ska vi snart ut på äventyr!! Klackarna är på och vi är fiiiiina
fast klackarna är bara för jag inte har några andra skor och då tvingade jag erika att ha klackar med annars är jag skit lång hehe


David Guetta ft Jessie J - Laserlight

Tjo guzzar. Vaknade nyss ska börja fixa mig en del nu tänkte jag, åker till nynäs sen när erika kommit hem!!! dåligt taggad. Men har inte så mycket att säga så tjo bre.


åhhh

Hur mycket bölar man inte åt gossip girl, så fort blair fäller en tår så gråter jag som en idiot. Haha, åh hon är min favorit och hon hör ihop med chuck bass och inte jävla nate!!! ba så ni vet


hehe var tvungen att pausa och print screena, åååh dom är så söta!!! och kåta

GG

Ligger i soffan och kollar på gossip girl, ska snart duscha och sen fortsätta kolla typ. Så ser min kväll ut. Wey. Fezzttt. Men är typ sjuk sååå. Lika bra.



lite man roflar åt er

Oj, är jag en slyna och en hora som knullar runt för knark? Vilken tur att ni berättade det eftersom jag inte visste det själv. Hahahaha töööönt. Lovar att ditt liv är så jävla eländigt så du kommer hit till min lilla blogg och skriver massa onödiga kommentarer. Tja din nolla.

Har aldrig förstått mig på människor som du.


rofl

VEM

vem är i rummet med dej ? - erkan, eller hon gick nyss
vem fick du senast sms av ? - Min chef hehe
vem tänker du på nu ? - min chef haha
pratade du senast i telefon med ? - Richard, min lilla bästa kontaktperson
vems hus var du senast i ? - errans mamma
sa du senast "jag älskar dej" till ? - jag vet inte haha
vem önskar du var med dej nu ? - typ ingen
vem är din favoritsläkting ? - hehe lol
vem i din skola går dej mest på nerverna? - ingen

VAR
var går du i skolan ? - ingenstans
var är din telefon ? - på mitt ben
var är din mamma ? - inte den blekaste
var sover du ? - i en säng
var handlar du mest ? ica
var fick du tag i tröjan du har på dej ? - cubus
vart åkte du senast bil ? - från ica till erran
var i ditt rum är du ? - i sängen, dock är det ju errans säng men ändå

VAD
vad åt du senast ? - chirre
vad drack du senast ? - c0la
vad är det för färg på dina byxor ? - blå
var är den närmaste saken som är blå ? - jeansen
vad gillar du mest med skolan ? - i dont go to schoooooooool
vad har du på fötterna ? - strumpor
favorit färg ? - svart eller vit typ
vad hör du just nu ? - one direction

HAR DU NÅGONSIN
1.hånglat i mer än 3 minuter? - ja
2.sovit i en annan säng? - jo
3.hånglat på en bio? nää
4.hånglat i skogen? ja
5 tyckt att din kusin är het? hahah neeeeej
6 sovit naken? ja
7.kört över hastighetsgränsen? asså nej trorinte det hehe eller jo förrästän
8. målat om ditt rum? nej hehe
9.dansat framför en spegel? - standard varje kväll
10.fått hicka? - äääh nej aldrig
11.dumpat någon? - ja
12.stulit pengar från en kompis? - jojo hela tin
13.hoppat i en bil med folk du just träffat? jaaaa
14.varit i slagsmål? - hehe klart backar upp grabbarna, fast jag sög men ändå, tanken som räknas
15.smugit ur ditt hus? - behöver inte smyga längre hihihihihihihihihi
16.haft känslor för någon som inte känt detsamma? - asså aaaa fast bara fjuttiga känslor typ
17.hånglat med en främling? - jaa det har man väl hehe
18.älskar eller saknar någon nu?- nääääääääää hatar alla


hej duckiiiface hihih (a)


Sämsta dagen

Den här dagen suger och klockan är ändå bara tio i tio jag är sjuk mina skor står hemma hos becka så jag måste ha erikas som är sönder och blääääääääääääääääääääääääääääääää jag är en mumie


Lolz

Nu drar vi snart till erikas morsa ska myza galet med bebiskatterna puss puss kram kram


OMGGGG

SKA KANSKE BYTA MIN LÄGENHET MOT EN ANNAN I TRAPPHUSET MOT EN TVÅA, YEEEEAAAAAH!!!!!!!!!!!! hoppas hoppas hoppppppaaas, är ju lite synd om fibblan flyttar men ÄNDÅÅ hehe tja jag snor din lägenhet

Jag måste varit någon annan innan jag kände dig

Jag har skrivit mina regler
Ingen fick ändra på dom
Jag tog första bästa vägen ut
När någon bad mig tänka om
Det kanske kommer kännas
Det rår jag inte för
Jag skulle inte ens vara hälften
utan det jag gör


asså lol

man blir ju lite irriterad över vissa saker ibland, allting har förändrats så mycket och vadfan, asså aa, orkar typ inte, känns så töntigt alltihop.


kort hår osv

im a troublemaker


Gangstaaa, väntar på att erika ska komma hem, hennes tåg kom nyss så hon kommer väl närsom, då ska vi laga mat hihihihi hejdå

i work ouuut


hänger hos erikaaa

sitter hos erika och ba chillar galet, gick rätt bra på jobbet förutom några sura gamla äckel människor som är fuckade i huvudet!!!!!! GUD!!! aa men hehe annars gick det bra, har lärt mig lite koder och sådär! Ska hänga med erika i soffan nu så hejdåhejdå.


hahaha rodney <3

älskar arga rodney, åh bb, bästa programmet någonsin

Nevermind I find someone like you

Har precis dammsugit hela lägenheten, cabooomyah. Nu väntar jag på att bb ska börja sen efter det ska jag lägga mig och sova typ. Men vi hörs då gays.


Ba snusar lite

jag.orkar.inte

ALLA DESSA JÄVLA PLU-KODER. ÄRLIGT, WTF??? HUR SKA JAG KOMMA IHÅG ALLA MÖJLIGA FÖR PAPRIKA, SALLAD, GURKA, POTATIS OCH ALLT DET DÄR. Är det några koder eller???? Ärligt det är ju fan mer än 100. Och jag har lärt mig 4. 4 ENKLA KODER. Gaaah kommer aldrig få in det där i huvetttt.

40 slår man in för lösviktsgodis.
41 för naturgodis
4666 för lök
4173 för en viss sort äpple. AA MEN SEN FINNS DET JU 58 OLIKA ÄPPELSORTER. Aja det är bara att börja plugga på.
F M L. Ska fan äga så jävla hårt på det där i slutet av veckan, ska imponera på chefen som fan!!!!! 

åh 
4011 för banan också, 94011 om det är en kravmärkt banan

wey

Första dan på jobbet dååå. Gick asbra, satt i kassan hela dagen, fick rätt mycket beröm hihi. Jag e bra. Nu ska jag duscha sen städa som in i helvete, drar till erika imorgon och vill liksom att det ska vara städat sen när jag kommer hem på typ torsdag eller fredag. Sååå. Herrååå.


Oj vilket stone face, men hehe tja orange



lol wtf rofl????

vaknade vid tre inatt så ba kolla luren så hade några gjort ett inlägg i min logg jag ba åh vad kul, sen visade det sig att någon har ändrat så jag fyller år idag, och jag kan inte byta tillbaka, ÄRLIGT JAG HATAR DIG SOM GJORT DET. 
Fast man vart lite chockad när folk man var super tajta med förut skrev grattis man ba men va? du borde ju veta om att jag inte fyller år nuuuu. Nu har jag iallafall tagit bort alla grattis inlägg och skrivit en fin status så att folk fattar att jag inte fyller år. Hehe nu ska jag fixa mig, tjoho.


Ehm, nej det gör jag inte..

"jag gråter bara i regnet"


noooo

kollar på bb atm, dör om amandus åker ut, då kommer camilla bli ledsen ju, och vem fan bryr sig om joe??+ han kan såååå åka ut. Ba så ni vet vad jag tycker.

hahahaha

hej igen, somnade om vid halv elva vaknade typ vid kvart i fem igen, åh vänta fett bra johanna, fan vad bra att jag kommer somna så lätt ikvällllll. Jaja ska typ ha oc kväll sen ska jag städa, weey börjar jobba imorgon också!!! FETT TAGGAD!!! helt sjukt!! Hejdå


bästa serien någonsin

bläääää

vaknade verkligen på fel sida idag, mötte iallafall fredde i vh igår så drog vi hit typ gjorde inget, han var lite trött men jag hade som vanligt massa energi hehe, hade fest med mig själv, ba stod och dansa loss, sen var jag fett obror mot min granne som hade riktigt fest men när det låter som att festen verkligen är inne hos mig så är det typ överdrivet kl 3 på natten liksom. Tror inte han tänkte på att dom här väggarna är så jääävla tunna. Men aa, fredde drog typ vid nio så nu ska jag städa och käka frukost. hejdå.


PLus att jag saknar erika, känns typ tomt utan henne....

hihi


Whatevaah

Asså k bry på hela jorden nanana lalala blähäää nu ska vi snart käka wooohooo k bry yanii


Nbd

Ligger i sängen fortfarande typ hehe var nere på skotten förut och nu kollar vi på never back down. Ska glida vidare i sängen så nu vi hörs när jag kommer hem sen någongång bloggen


jävla skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

kul att becka eller jonna har mina cigg och dom är i farsta.... ÅÅÅH JA VAD BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Hej

Ligger i sängen vi vaknade för ett tag sen snart ska vi upp och göra lite ägg frukost ska hem typ runt vid 4 eller 5 ska städa el lägenheton för sen kanske muppeeen kommer när han kommer hem från gotland får se liksom! Men ja nu ska jag fota mig själv så vi hörs då.


Lol



Nu ska jag snart dra hoppas jag, har VÄRSTA klädpaniken har fan inga kläder, åååh!!!


Get out of my head

Hello darling, vaknade för ett tag sen, dock är det inte jätte bra om jag vaknar sent, inte för halvtolv är sent men måste ju ställa in mig på att gå upp nio hela tiden framöver, hehe aa det låter inte så jobbigt men det är jobbigt för mig, är fett taggad på att börja jobba på Måndag, längtar lite liksom. Har fett soft schema också, 12 till 17 varje dag. Oh yeeeah. Nej men nu ska jag väl kliva ur sängen göra lite frukost (skönt att ha frukost hemma igen!!) och fixa mig och sånt där sen någongång drar jag ner till nynäs. Peace.out.bitchezzz. 

Är förövrigt as glad idag, måste vara från igår, hihihihi.


Pics from today mothafuckerz






Lite bilder från instagram, johannakbry heter jag där om någon undrar!! Köpte nya fina klackar idag, 199 spänn på rean, så jäva värt!! Sen sista bilden är från nyss hehe gjorde lite nattkäk sådär, nu är klockan ett och dags för mig att torka håret från när jag duschade och sova. Fick ett alldeles gulligt sms av F också hihi nu kan man sova gott! Godnatt då loverz.

Mupppis ♥

So get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing
So get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing



Hoppla

Tjaaa kom nyss hem typ var i nynäs, hängde med min bästis, tog halvåtta tåget hem gick av i haninge och mötte jennie och tommy lämnade pengar, satte mig på tåget, passade på att handla lite i farsta, så nu ska jag koka ägg och prata med min lilla muppboy. Ba så ni veeeet! Puss puss älskar er allihopa. Yn.





aj min mage

sitter hos erika, min mage gör ont. Den här dagen är inte bra liksom. Aj nu högg det till igen. FAN VAD JAG HATAR DET HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR DET GÖR SÅ ONTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT. Måste vara något fel på min mage. Nu ska jag gråta lite.



Lanalanalana

Tja freaks, har vart vaken rätt länge även fast klockan bara är tio i elva, har till och med hunnit med att åka till bryggan lite snabbt, hämta lite cash u know. Nu ska jag fixa mig ordentligt och åka till haninge, ska in på h&m och köpa ett linne lite snabbt sen ska jag förbi jennie och lämna pengar. AwesoMeEe. Sen drar jag till Erika. Får se vad vi hitt på idag. Heido.


hahah lol!!!

fatso


She looks like sex

Händelserik kväll, pratar lite med någon emsal, spännande grabb det där.. Ska typ duscha sen sova tror jag. Fast kl är ju bara nio men ändå, tänkte dra ner till nynäs det är typ krök men skulle sova hos erika då och jag vill inte komma hem försent och full till henne tanke på att hon ska jobba imorgon liksom, så kände nej då stannar jag hemmaaaa. Nu ska jag göra något annat. Hejdå.


sådär

nyss hemkommen, mötet på coop gick as bra, börjar på måndag så ska vi lära mig kassan osv så fort som möjligt det blir nog bra det där. Får se om jag åker till nynäs snart, kan inte riktigt bestämma mig. Får se helt enkelt. Så hejdå.


Tycker joel kan komma hem nuuuuuuuu

AAAA ROFLAR MAN LITE ELLER


HAHAAHHAHA
Min cp vän Irre gjorde så hela min kväll nu asså. HAHAHAHAHA. 
Ska typ sova nu iallafall, har en full dag framför mig imorgon, blir ingen lugn stund här inte!!! Så tjarå.

-


jävla skit piss kväll

så jävla händelserik, har gråtit gråtit och gråtit. HATAR ATT VARA SJÄÄÄLV alla tankar bara kommer upp och allt bara fuckar sig, jag snear på den här jävla kvälleeeeeen. VILL VARA I NYNÄS MED VÄNNER ISTÄLLET. Mår fan inte bra av att vara själv, helt ärligt. Nu ska jag ta en cigg och böla på balkongen.

äckel värld


Jag är känslosvall du är känslovarm

Namn: Johänibanani
Piercingar: Noll
Tatueringar: Noll, vad hände becka vi måste fortfarande gööööra???
Längd: Lång
Skostorlek: 38
Hårfärg: brun
Fräknar: Nej
Motto: "Ta av dig tröjan så ofta du kan" hehehe jag och erika är pretty king

Kär? Nopp
Önskar du att du bodde någon annanstans? Neej kan jag inte påstå
Tycker du att du är attraktiv? Neepp
Dricker du? Ja
Röker du? Ja
Vilket schampo använder du? Sunsilk
Vilken parfym använder du? Olika faktiskt
Vad är du rädd för? myror
Gillar du att tvätta? haha nej men man måste ju
Gillar du berg- och dalbanor? Ja

Senaste...
Filmen du hyrde? No idea
Filmen du köpte? Köper inte filmer
Låten du hörde? take care- drake & rihanna
Låten du laddade ner? Känn dig fri eller dansa pausa
Personen som ringde dig? Richard
Personen somdu ringde? Richard tror jag
TV-program du såg? big brother
Person du tänkte på? Fredde typ

Favorit...
Låt: Olika hela tiden haha
Sak att göra: kRöKaa tiep
Sport: Volleyboll
Dryck: vodka, nejmen mjölk eller c0la
Kläder: Jeans och någon bra tröja
Film: 8 mile
Bil: bmw
Serie: pll

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Klart
Gråtit över en flicka? Ja, det gör så jävla ont när ens tjejkompisar sviker än
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? deltagit lite sådär!
Blivit arresterad? Nej, eller det beror på vad som räknas som arresterad, polisen har ju liksom plockat upp mig 
Träffat någon från internet IRL? Jajamen

Antal...
Gånger du varit kär? Noll
Gånger ditt hjärta brustit? 2
Hjärtan brustet på grund av dig? En vad jag vet om
Tjejer du kysst? Hehe 3-5 kanske
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Typ inga
Gånger ditt namn varit med i tidningen? några gånger!!

Senaste...
Boken du läste? Det fattas en tärning
Personen du fick e-mail av? Vne
Personen du fick brev av? polisen
Personen du fick sms av? benny eller tommy typ
Gången hela din familj åt middag tillsammans? hahaha no fucking idea
Saken du köpte? brownie

Vad har du gjort idag? Inget
Var det kul? Aa fett kul
Brukar du svära mycket? ganska
När stiger du upp på morgonen? alltid olika faktiskt
Vad har du på dig? jeans och tjocktröja
Vad ska du göra ikväll? städa
Vad är du allergisk mot? Noll
Var har du ont? foten haha..
Använder du hårspray? jajamen
Kan du stå på händer? neej
Håkan Hellström eller The Ark? HH
Salt eller socker? Socker
Gillar du ketchup? duger väl
Är du glad nu? jadå
Var du glad igår? jorå
Vad dansar du till? Eric Saade - hotter than fire. STANDARD.
Stockholm är... ? en stad
Göteborg är... ? en till stad
Kan du sjunga? låter för sjukt fult men ja
Spaghetti eller makaroner? mackisar
Land du vill besöka? USA




gangster, jo jag vet


EN RIKTIG GANGSTER SOM RÅKADE HA SÖNDER BANKOMATKORTET. JA BRA JOHANNA RIKTIGT JÄVLA CP BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Morrn morrn

Heheheh


Hallå i stugan

Hejhej här ligger vi i sängen har fortfarande inte hört från richard hmm konstigt idag ska vi ba tare lungan u know sen ikväll ska jag nog åka hem har inte vart hemma sen i lördags nu och då glömde jag fiskpinnarna framme åh toppen johänibanani.


ASSÅ HAHAHAH VA?????

märkliga och töntiga människor det finns

torrt

kom hem till erika för ett tag sen, fett torr kväll, slutade med att jag erika sebbe thiesen och robin ba stod på shell och väntade på att robins morsa skulle komma och hämta dom sen drog vi till bussen, men träffade på lite olika folk ikväll iallafall, träffade på joel och tom så det vart ju en trevlig pratstund iallafall! Nu ska jag snacka mer erkan och typ ta något att äta eller dricka hehe tjolohopp.




Im coming home, not

Hellu bloggen. Har precis duschat och så har lite planer för ikväll ska typ träffa hp och victor, så jag och erika får väl en kul kväll hoppas jag. Ska jobba imorgon någongång, eller ska typ dit iallafall med richard, så ska typ ringa honom och fråga när jag skulle vara där, men jaja ska fixa mig lite klockan är ju ändå halv fem liksom! Hejdoe.


Söti

Hehe lol


Ägg

Nu kokar vi ägg och hehe nej vadå sliten?


what a night x2

hola amigos och amigisar, ligger i sängen nu hos erika och käkar lite gorre igår vart det nixta igen med typ erika lollo robin becka jonna pontus maria emmelie julia och så kom det några till sen, var faktiskt riktigt kul, gratis fylla andra dagen i rad, thats how I roll. Nej men det vart faktiskt riktig lyckad kväll, kom hem runt tre kanske. Idag ska vi ba hänga måste till emmelie och låna laddare sen shit mobilen är verkligen sten död. Men heeejdååå hörs sen kycklingar.


what a night

Haha asså vilken sjuk kväll det vart hörrni bröder, mötte irre vid tåget så drog vi till shell typ för hon skulle kissa och där stötte vi på robin och pontus så dom hängde med till ica för att köpa godis så mötte vi lollo och maria där sen kom becka erika och jonna, sen hängde vi lite vid shell, haha.. men så fixade vi skjuts av benny till vika för att hämta lite vodka, hehe var lite trångt i bilen kan man säga var typ 7 pers i bilen hehe så släppte dom av oss vid norsbol sen så det var ju bara att börja vandra hehe fast då var det bara jag jonna robin och pontus, sen stannade vi en taxi så fick åka gratis, hehe skööönt. Aa asså har typ stukat foten också någongång under kvällen skönt asså aa hehe kom hem till becka mellan fem och halv sex imorse, haha jajaaaa. Är hos erika nu, hennes farsa bjöd mig på lite påskmiddag så vi ska väl börja fixa oss lite sen får vi typ se vad som händer ikväll, lutar åt krök hehe. Heido.


hade dom skorna på mig igår hehe skönt det var att gå, HEHE SK ba, hade ballerina fast fick låna skor av lollo sen så det var ju skööönt

tokigt

Har ingen feber längre så nu sitter jag på tåget till nynäs ska träffa irre och lite andra folk så det blir nog en bra kväll hejdåå nu försvinner liksom täckningen

helt jävla bajs ärligt


Spillde ut lite nudlar

lol

har ätit lite glass ska bädda ner i mig i sängen nu tänkte jag, och hoppas på att jag är frisk tills imorgon för då mina vänner vankas det fezzt. Beror på hur jag mår men, ja hejdå nu dör batteriet på datorn

glass

har vart vaken pretty long time, men har inte orkat röra mig från sängen, funtar på att gå upp och ta en cigg fast det har jag redan tänkt på typ en timme så hehe.... sen ska jag till turkkiosken och köpa glass för jag har ont i halsen. Hejdå.


Från sist jag var sjuk, fett pigg tjej

The sitter

Ligger i sängen och koller på the sitter, haha helt sick film mår typ skit dåigt kommer säkert vara döendes imorgon när jag vaknar. Åh skönt lov <3333333 Nejmen nu jag ska smsa lite tills jag somnar hehe ciao


Kiss me kiss me, say that you miss me




"nej han är för trött och ful för att prata i telefon"

Asså ahahaha fick reda på att jag bjudit hit massa folk till mig imorgon, vad spännande liksom!! Fast lär ju om jag mår som jag gör nu, hostar som en gris och typ svimmar så fort jag ställer mig upp. Det går bra nuuu.


Så himla gulligulli bild

Harry Pottaah!

Såg nyss att harry potter går på sexan, lär ju inte sitta bänkad framför tven nu liksom???!

hahahah wtffff, happends all the time

hård natt

Hehe vart en liten impuls grej igår, jag och becka tyckte att vi allt skulle dra till nixta och grilla så vi fick på ett par människor, slutade väl med att det var jag becka, emmelie, maria, lollo, pontus, henke, robin och julia! sen var det tre andra som gick till bussen rätt snabbt och så var oscar joel tom evelina och jocke förbi men dom drog till alhagen istället? Wtf?? Var ganska segt i början men sen vart det rätt kul, lånade ut 50 spänn till robin för hans vodka så jag hade allt lite vodka, så jag och julia ba körde!! Sen vart det massa strul och människor grät osv, jobbigt när man inte kan trösta dom, oavsett hur mycket man försöker. Men det vart rätt bra till slut, fick låna pontus jacka också, så jag frös inte ett dugg hehe, sen drog vi hem någongång runt två, eller det står det iallafall i mina sms "nu är vi påväg hem" jaha men k bry känner jag, åt 5 ägg (HELT ÄRLIGT NU WTF?!!) när jag och becka kom hem hade en liten show för Jakob i vardagsrummet tror inte han uppskattade den så mkt, han verkar inte vara så stort fan av Eric Saade hehe. Har typ brutit tummen också, piss ont görreeeeee vill typ gråta. Vill gråta åt mina sms också haha fyfan, ska inte smsa när jag är full längre. Its gotta stop. Jaja lilla bennybanan fick sig ett gott skratt iallafall haha.... KuLLLLLL. Drog hem typ halv ett från becka gick förbi konsum och köpte lite chicken tikka masala,så jävla gott så ska typ käka det efter jag köpt cigg. NÅGON TOG JU MITT CIGGPAKET JAG LAGT I PONTUS JACKFICKA MED DOM 6 ST KVAR I, ÄÄÄÄÄH FUCK U PONTUS SÅ JÄVLA HÅRT HATAR DIG!!! ungefär så lät det igår, men what to do, får fixa nya nu, hejdåååå.

leker lite spindelmannen tror jag

FANN!!!!!!!!

HATAR NÄR BECKA KOBBBER OCH SÄGNER ATT *GGEN *R KLARA OM 2 MIN OCH NUINTE NU!!!!!!! HARAR DET "  SÅ JÄVLA MYCKET!!!!!!!!!!! BLIR SÅ ARG JÄVKA POIMNTUS GAR MINA SCIGG JÄVLA HAN

när jag går ner

väntar på att becka ska bli klar sen ska vi möta lite friendos och grilla nere på nixta blir nog en bra kväll! Tjolahopp.


Bild från imorse nångåååång

Saknar dig bästis

Ska gå upp och fixa mig nu, vill egentligen bara ligga kvar i sängen och inte röra mig härifrån på evigheter. Trodde inte det skulle kännas såhär jobbigt som det faktiskt gör. Jag kan inte förklara känslan, det känns tomt inuti mig samtidigt som jag har en sån fruktansvärd klump i magen. Och det gör ont, jag vet inte vart jag känner bara den här smärtan som ilar genom hela kroppen. 

Nu måste jag verkigen börja fixa mig om jag ska komma i tid tilld den påsklunchen som jag inte alls har någon lust att åka till, sen sitta där och låtsas vara så himla glad. När jag egentligen vill skrika tills min röst tar slut och gråta tills inte en ända mer tår kan bli fälld.


Påsklunch

Duschade för ett tag sen nu var nyss jouren här, hon hade ett viktigt meddelande att jag VERKLIGEN var tvungen att komma till bryggan halv tolv imorgon för då hade vi påsklunch, åh kul. Verkligen längtar, nooooot. Sen är det skola, sista skoldagen!!! Är fan taggad på att börja jobba på coop, haha sjukt men ändååå!!! Imorgon efter skolan ska jag köpa massa frukt och godis och tjejtidningar och sen hem göra fruktsallad och bara lägga mig under täcket och hoppas att dagen går över fort. Om 60 min är det 5 April, det gör så jäkla ont.

Nu ska jag fortsätta prata lite med Bennyboooi var ett tag sen jag pratade med honom så det kändes lite long time no seen.


blä

Ska duscha nu tänkte jag, sen ta sista ciggen och gå lägga mig, är typ helt trött. Och imorgon kommer vara en sån pissig dag så. Kul. Hatar mitt liv for the moment. 


Glad tjej i lördags, lite små full och lite arg sådär



hehe lol

man vet att man är lat när man fortfarande inte tagit av sig skorna sen när man var ute för typ 3 timmar sen.

Tidsfördrivvvv

Senaste:

Person som du sov i din säng med: Robin
Mottagna meddelande på facebook: Godnatt <3 från JoEEl
Skickade sms: Poppis brud
Mottagna samtal: Matthew
Missade samtal: dArin
Personen du fick en puss av: R
Du kramade: R

Har du:

Brutit benet: Nepp!
Haft sönder ett glas: Ja
Ätit sushi: Nej usch
Tagit droger: Det med
Rökt: Ja
Snusat: På fyllan gör jag bara det
Skolkat en vecka i rad: Hehe aa
Haft cancer: Nonono

När:
Drack du senast alkohol: Lördags
Gick du senast på toaletten: Idk, har inte direkt koll på hur längesen det var
Grät du senast: På ballen för någon timme sen
Skrattade du senast: Igår
Köpte du senast något: Igår tror jag
Gick du och la dig igår: 11 typ haha, trött
Vaknade du idag: Ett

Vem:

Är din bästavän: Erika och Becka, även om jag becka inte träffas allt lika ofta längre, fast jag vet dock vad anledningen är till det faktiskt..
Känner du inte: Äh, Britney Spears 
Betalade senast något åt dig: Grannen
Gav dig senast något: Fick cigg av Jennie
Spenderade du minst en timme med igår: Robin
Fick dig senast att skratta: Joeeeeel



Saknade vänner - kapten röd

Kollade datumet, 4 April. En dag kvar, imorgon är det 5 år sen du försvann från mig. Kom på det när jag satt på balkongen och mitt från ingenstans rann en tår ner för kinden. Hatar dagen innan den "riktiga" dagen. Lika jobbig som morgondagen kommer vara. Fyfan. Så orättvist.


En bild på mig och jossan från höst 2010, tungA

hahaha

Fick en fråga om vad det var mellan mig och joel, haha ni kanske har fått fel intryck men jag och joel är verkligen BARA vänner. Fick sånt här wtf moment när jag såg kommentaren för jag trodde ingen skulle tro något annat. Kanske hade en liten crush på killen när vi gick i typ sexan men det var ju några år sen sååå. Aa nää det är verkligen INGET mellan oss :-)


Haha bild från typ 8an eller början av 9an kanske, haha söt jois
En annan bild från typ någon gång efter vi slutade nian, haha åh badberget <33333
inte för man kommer ihåg så jääätte mycket från kvällen, det var liksom bara tuta och köra men jag vet att joel alltid fick tända mina ciggar av någon anledning hehe


Minea var iallafall lite glá här

TJA SAGNER, LÄGET UNDER KONTROLL ÄLLEEEEHH



Vill döda mig själv

ÅÅÅh bra jag är ibland!! Ställde klockan på kvart i nio så jag kunde duscha innan jag drog till skolan. Nej men vänta, jag vaknade ett. Och nu är det verkligen ingen ide att dra eftersom jag måste duscha innan och lalala. Richard kommer nog vara rätt besviken. Åh bra samvete jag har!!! Nu ska jag göra ett glas juice och sen röka. Hejdå alla ni som är bra och kan vara i skolan.



gud

ibland blir man ju less, att det vart en sån stor grej av en sån liten grej. Jajaaaaa. Jag har ju inte gjort något fel.
Och nu ska joel åka iväg i en vecka snart också. AMEN HEJDÅ JOELLLL. Vem ska jag nu spendera mina kvällar med???? Haha fml idag

nada

tja guzzar, har inte gjort ett piss idag, har en sån äcklig mensvärk så man vill typ dööö. Nu har jag precis gjort varm choklad så ska gå ta en cigg och tka synd om mig själv på ballen. Wey. Fun life. Imorgon är det näst sista dagen i skolan. Hoho, helt ärligt är jag fett taggad på att börja jobba lite på coop. Även fast vissa tkr att jag kommer fucka upp det också. ÅÅh tack att ni allihopa tror på mig <33333 amen nej fett dålig dag så nu ska jag gå göra den lite sämre, lika bra. Hejdå.


idag är det en sån här dag liksom

I will never let you go



lol

robin drog för typ en timme sen, så nu ska jag typ duscha och lite sånt, Richard sa att han kanske skulle ringa idag så vi skulle åka till konsum eller coop nära är det faktiskt om man ska vara noga. Så då är det väl bra att man är redo liksom. Annars har jag ändå inget att göra så då kan man fixa sig lite liksom. Hehe ciao.


tja erika, hehe älskar att man ser hur jag skriker nej bara för att jag inte fick vara med på bilden heh

oj missade det här, weeo


hehe chachaaa!! Nämen hej.
Nej jag har ingen pojkvän, och asså hehe aa har väl lite ragg!! PopUläR brUUD. Skoja ba. Men har ju några jag snackar med en del eller hur man ska sägaaa. 
Robin är faktiskt en barndomsvän till mig hehe umicks när vi var små liksom och vi var väl börjat snacka en del igen. Så det är ju NaJz. Kalle är väl också en jag snackar med och träffar rätt ofta typ. Richard är min kontaktperson hehe. Jaaa jag saknar en del människor, saknar joakim och mikaela såklart, åsså albiin, lollo, och aa dom jag umgicks med förut tiEp. 
Tack, du ska ba se mina biceps, sjukt stark!!



Panetoz - Dansa Pausa

hallå dääär, kom hem för ett tag sen, fett ovärt åkte till skolan var där typ 20 min sen skulle läraren dra. Ååh vad värt!! Så lämnade jag pissprov idag, ooupsi. NU ÄRE KÖÖÖÖRT. Sen fick jag skjuts hem när dom ändå skulle skjutsa gonzza till gullmars ska städa lite nu hehe får sovsällskap inatt så det blir ju bra. Sista veckan i skolan också, Efter påsklovet ska jag börja praktisera på konsum. HAHA love life <33333 fast det blir rätt skönt schema, sen ligger det konsum precis bredvid bryggan så jag kan bara dra in dit och käka lite lurre liksom! Jag och RIchard ska kKanske dit imorgon får seeee. Men måste VERKLIGEN städa ciaooo.


Amen söt men orkar inte ta någon ny hehe hejdå.

kul samtalsämne

Snackar lite med joel på fb, vi pratar om hur man duschar, haha fett friska!! Smsar lite med robin också, hehe got the boys everywere. Nääee men ska typ sova snart, ska till skolan imorgon, verkligen lovat richard av hela mitt hjärtAaA att jag ska gå hela veckan! Godnatt bloggen. Sussa söt. Lol.


ahahahaha oj vänta, fett snyggaaaa. Haha dör.

Its my time to fly high

Asså abo vilken bra känsla jag fick när jag satt på ballen och rökte lite cancer, vadfan har jag att klaga på i mitt liv egentligen?? typ NADA. Känner på toppen just nu!! Visst så är det så jäääävla jobbigt att varje dag gå med den här saknaden efter Joakim och Mikaela, men jag har ju klarat mig bra efter allting hände, efter att dom försvann, så varför ska jag börja gräva ner mig i det igen? Känns ba så jävla gr8 allting!! Det enda jag stör mig på, som gnager lite är bråket med farsan, för en gångs skull kunde jag säga ifrån och berätta vad jag tyckte och fråga vad fan han håller på med. Det var skönt att få ur sig allting, så nu får jag se hur lång tid det tar innan han slutar att skämmas, vilket han borde göra, och tar upp luren och ringer mig. Men ÄNDÅÅ asså glider livet lite eller???? Ärligt fett glad brud over here!! Hehe har även fixat sovsällskap torsdag och fredag, no forever alone här borta INTEEE. Nu ska jag göra kyckling och kolla på how i met your mother. Nya avsnitt, CATCHIIING. GOODBYE LOVERS.



Bilder från dom senaste dagarna, jajamEnNn

Feels like my moment

Tjaa idag äre söndag, igår kväll var rätt okej, eller aa den var kul! Sen vart det lite tjafs typ men det löste sig ju. Var inte ens full typ, eller jo lite. Vi hade bara två cider var sen fick vi shotta resten, hehe killarna körde ölspelet med bara shottar, dom mådde rätt bra efter det hehe. Men aa jag och kalle drog väl in till mig runt halv ett kollade på ett avsnitt av o.c och gick och la oss, sen väckte han mig rätt tidigt imorse, p a i n. Så han och Gonzza drog iväg till donken och köpte mat hehe najZ. Sen drog jag till älvsjö vid kvart i fyra så hämtade becka och hennes mamma upp mig så åkte vi till polisen (jaaa snälla berätta vilken gangster jag är igen!!!) sen släppte dom av mig så nu ska jag laga mat och sen KANSKE gå till ica och köpa godis, får se om jag orkar haha. Men tja på eeer. Vart skönt iallafall och umgåtts med Erika hela helgen, längesen!!!!!!!!!!!!!!!!! 



Första bilden är från igår hehe lite taggade sådär, och ja det står Darin på min spegel hahaha!!
andra bilden är från idaaaaag



RSS 2.0